Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hahmon luonti

7.3. - 14.3.

Oletko kiinnostunut tekemään oman hahmosi tulevaan Nälkäpeli-jatkotarinaani? Täältä löydät ohjeet hahmon tekoon. Kun olet lukenut kaiken läpi ja täyttänyt lomakkeen, lähetä se alla olevaan vieraskirjaan. Vain yksi hahmo per osallistuja c; 

Perusidea:

Jatkotarina kertoo 24 nuoresta, jotka ovat arpoutuneet/ilmoittautuneet vapaaehtoisina Nälkäpeliin. Tarkoituksena ei ole matkia Suzanne Collinsin kirjaa vaan kehittää aivan oma tarina. Jokainen henkilö saa vähintään yhden luvun omasta näkökulmastaan ja tarinan lopussa vain yksi tribuutti on hengissä. 

Hahmoista:

Nälkäpeliin osallistuvat 12-18 vuotiaat nuoret, kaksi kultakin vyöhykkeeltä. Suotavaa olisi, että hahmon perhetausta yms. sopisi jotenkin vyöhykkeen elintapoihin(, jos et tiedä niistä, voit googlailla). Myös taitotaso tulisi sovittaa ikään ja vyöhykkeeseen. Jos hahmosi on 12 vuotias ruipelo tyttö vyöhykkeeltä 11, hän ei voi osata käyttää miekkaa, veistä ja jousta luentevasti(ellei sinulla ole erikoisuudelle älyttömän hyvä selitys).

Olisi myös paljon kiinnostavampaa teille lukijoille ja minulle kirjoittajana, että hahmot olisivat erilaisia. ​On aika tylsää kirjoittaa, jos jokainen hahmo on kiltti ja ahkera. (Toisaalta, jos jokainen on mahdoton ärripurri, ei siitäkään paljoa mitään tule) Paras vaihtoehto olisi, että hahmolla olisi monipuolinen luonne.

Voit itse päättää, kuinka tarkasti kerrot hahmostasi. Jotain jokaiseen kohtaan täytyy laittaa, mutta halutessasi voit jättää minulle tilaa toimia ja säätää hahmosi kanssa(, mitä varmasti tulen muutenkin tekemään, jotta saan hahmon toimimaan tarinoissa).

 

Vapaat hahmot:

(voit varata itsellesi jonkun hahmon alla olevassa vieraskirjassa. sinun pitää kirjoittaa hahmon lomake kahdessa päivässä varauksesta tai se umpeutuu)

Vyöhyke 1: tyttö ja poika

Vyöhyke 2: tyttö ja poika

Vyöhyke 3: poika

Vyöhyke 4: tyttö ja poika

Vyöhyke 5: tyttö ja poika

Vyöhyke 6: tyttö ja poika

Vyöhyke 7: tyttö ja poika

Vyöhyke 8: tyttö

Vyöhyke 9: poika

Vyöhyke 10: tyttö ja poika

Vyöhyke 11: poika

Vyöhyke 12: tyttö ja poika

 

Hahmolomake:

Nimi: (väh. etu- ja sukunimi)

Ikä: (12-18v)

Vyöhyke: (katso listasta vapaa paikka)

Sukupuoli ja seksuaalinen suuntautuminen: (henkilö voi myös vielä etsiä omaa suuntautumistaan)

Ulkonäkö: (kukaan ei ole täydellinen! tähän kohtaan voi mainita myös, jos hahmolla on normaaleja eleitä(esim. kynsinauhojen repiminen), jos hän kävelee tai toimii muuten hassusti tai toimii muuten omalla persoonallisella tavallaan)

Luonne: (tämä on melko vapaamuotoinen kohta. voit halutessasi kirjoittaa kokonaisilla virkkeillä tai sitten listata henkilön luonteen pääpiirteitä pelkillä ranskalaisilla viivoilla. ei ketään täydellistä tässäkään kohdassa!)

Tärkeät henkilöt: (perheenjäseniä, kavereita, poika/tyttöystäviä tms, jotka ovat jääneet vyöhykkeelle taakse)

Menneisyys: (mitä suuria tapahtumia hahmon elämässä on tapahtunut)

Vahvuudet ja heikkoudet: (vähintään kaksi kumpaakin, eikä liikaa heikkouksia/vahvuuksia verrattuna toiseen)

Muuta: (jotain, mikä ei sopinut muihin kohtiin)

___________________________________________

HUOM! Jos tarina vaatii jonkin hahmon piirteen tms. muuttamista, minulla on oikeus tehdä se. Eli kun ilmoitat hahmosi alla olevaan vieraskirjaan, annat samalla minulle muokkausoikeudet hahmoosi.

 

Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Raven

15.03.2018 22:34
Nimi: Nevan "Luuseri" Raegan

Ikä: 18v

Vyöhyke: 3

Sukupuoli ja seksuaalinen suuntautuminen: Poika, aromanttinen biseksuaali (eli kokee seksuaalista vetovoimaa molempia sukupuolia kohtaan, mutta ei yhtään tai vain vähän romanttista.)

Ulkonäkö:
Nevan omistaa maidonvalkean, selvästi harvoin aurinkoa nähneen ihon ja siihen kontrastina tummat silmänaluset. Hän on pitkä ja laiha, Nevan on harvemmin vaivautunut kuntoilemaan joten ei omista näkyviä lihaksia.
Hänen kasvonsa ovat teräväpiirteiset ja kapeat, vahvasti timantinmuotoiset. Niitä korostaa siro, pyöreäpäinen nenä. Hänen silmänsä ovat suuret ja lämpimänruskeat, jopa liian lämpimät hänen kylmälle katseelleen. Hänen kulmansa ovat suorat, saaden hänen jo valmiiksi lapsimaisille kasvoilleen viattoman ilmeen. Hänen huulensa ovat paksut ja näyttävät olevan ikuisesti mutrussa.
Nevanin hiukset ovat hiilenmustat ja usein rasvaiset. Ne ovat sivuilta lyhyemmät kuin päältä, pidemmät hiukset peittävät hänen otsansa ja valahtavat usein silmien eteen.
Hänellä on hyvin huono ryhti ja hän kantaa usein apaattista ilmettä kasvoillaan, jonka voi tulkita uupumukseksi, välinpitämättömyydeksi tai mietteliäisyydeksi - usein se on sekoitus kaikkea kolmea.

Luonne:
Nevan on todella älykäs, se on hänen huomattavin luonteenpiirteensä ja se mistä hänet tunnetaan. Hän on hyvä ongelmanratkaisija ja loistava päättelemään asioita, hän myös helposti huomaa pikkuasioita joita muut eivät. Se onkin hänen isoin valttikorttinsa pelissä ja hän aikoo taistella pääosin älyllään. Hän on hyvin analyyttinen ihminen ja ei välitä muista kuin faktoista. Hän ei kunnioita toisten mielipiteitä asioista, ellei usko sen olevan täysin totta ja tieteellisesti perusteltua.
Hänen sosiaaliset taitonsa ovat kehnot ja hän pystyy osallistumaan syvällisiin keskusteluihin vain harvojen kanssa, päivittäisessä pinnallisessa rupattellussa hän ei onnistu, vaan usein joko esittää olevansa kiinnostunut tai täysin jättää hänelle puhuvan ihmisen huomiotta - tietysti riippuen siitä, onko ihminen hänelle hyödyksi. Hän on sen verran älykäs, että tietää kuitenkin olla tiettyjen ihmisten hyvällä puolella.
Hän ei ole kovin karsimaattinen ihminen ja usein tarkoituksetta loukkaa toisia ollessaan liian suorasanainen tai väliinpitämätön.
Nevan on aika itsekäs ja valitsee itsensä tai kaksoisveljensä kenen tahansa muun yli. Hän aikoo peleissä keskittyä ainoastaan voittamiseen ja on valmis tekemään mitä tahansa tehdäkseen sen, häntä saa nöyryyttää ja kiduttaa, mutta hän ei aio hävitä.
Ainoa ihminen, josta hän välittää on hänen identtinen kaksoisveljensä Arek ja hän tahtoo voittaa myös veljensä takia, sillä ei tahdo jättää häntä yksin.
Nevan on henkilö, joka ajattelee omia ajatuksiaan omalla tavallaan, hän on kaukana laumahenkisestä massaihmisestä.
Hän on harvoin onnellinen, vain kunnon älylliset pulmat kovan paineen alla saavat hänet iloiseksi.
Hän tylsistyy helpolla ja silloin muuttuu ärsyttäväksi ja valittavaksi, mutta pitkä tylsyys saa hänet masentuneeksi. Henkeäuhkaavat tilanteet ovat kaukana tylsästä, joten hän kieltämättä nauttii niistä. Sen takia hän tahtoo päästä peleihin, hän tahtoo tehdä jotain jännittävää ja päästä eroon tylsyydestä. Hän on varautunut peleihin koko elämänsä, joten on hankkinut perustietoa ensiavusta ja luonnossa selviytymisestä ja tietääkin kummia faktoja ja nippelitietoa, jotka saattavat käydä hyödyllisiksi. Peleihin valmistautuminen on ollut hänelle melkein obsessio, hän tahtoo päästä sinne ja voittaa. Hän usein miettii pelistrategioita ja aina pelien aikaan hän tarkkailee tarkasti jokaista pelaajaa, miettii mitä tekisi heidän sijastaan ja sitärataa.

Tärkeät henkilöt:
-Arek Raegar, kaksoisveli. Hän on luonteeltaan samankaltainen kuin Nevan, mutta paljon karismaattisempi ja sosiaalisempi. Hieman tyhmempi. Arek ei tue Nevanin halua päästä peleihin.
-Alexandria Raegar (o.s. Cornwell), äiti. Sydämellinen ja rakastava, pitää poikiaan tärkeimpänä asiana elämässään, vaikkei ymmärrä varsinkaan Nevania tai hänen analyyttista maailmankuvaansa.

Menneisyys: Nevan syntyi vanhemmilleen Ethan ja Alexandria Raegarille muutama minuutti veljensä Arekin jälkeen. Arek onkin aina ollut vain parin minuutin ikäerosta huolimatta hänelle isoveli, sellainen jota pitää roolimallina. Ethan jätti Alexandrian Nevanin ollessa nuori ja Ethan katosi täysin hänen elämästään, Nevan ei paljoa hänestä tiedä tai muista.
Koulussa Nevan oli kiusauksen kohteena yksinäisyydestään ja hyvästä koulumenestyksestään ja saikin epäuniikin lempinimen "luuseri." Hän kuitenkin hyväksyi nimen kuin omanaan ja kantaa sitä kuin kruunua. Kiusaaminen ei loppunut, mutta sentään hän ei välittänyt siitä.
Hänen ainoa oikea ystävänsä koko elämänsä aikana on hänen veljensä, joka kovasti yritti puolustaa Nevania koulukiusaajilta. Nevan ei kuitenkaan välittänyt kiusaamisesta tai kiusaajista, ne olivat vain ärsyttäviä häiriötekijöitä hänelle, ei muuta.
Kolmentoista ikäisenä hänelle iski vakava masennus, joka lähinnä johtui hänen tunteidensa vähyydestä, hän ei tullut mistään iloiseksi, eikä kokenut mitään muitakaan tunteita tarpeeksi vahvasti. Hän oli todella tylsistynyt liian kauan, ja päätti tappaa itsensä. Arek kuitenkin pelasti Nevanin ja sai Nevanin näkemään valon, hän löytäisi vielä oman onnellisuutensa.
Vapaa-aikansa hän viettää omassa huoneessaan, usein rakentamassa jotain uutta härpäkettä. Hän rakastaa robottien tekemistä ja omistaakin monta metalliystävää. Hän tahtookin tulevaisuudessa työskennellä keksijänä vyöhykkeellään.

Heikkoudet:
-Epäsosiaalisuus
-Etäinen henkilö
-Ei ole vahva
-Epähygieeninen (likaiset hiukset, hampaat, haisee usein...)
-Huono ryhti, syynä lukuisat yöt ja päivät pöydän äärellä väsäämässä jotain uutta keksintöä.
- Ei ymmärrä monia popkulttuurin termejä tai slangisanoja
- Ei romanttinen, mutta jos se hyödyntää häntä, hän saattaa mennä parisuhteesen itsekkäistä syistä
- Kokee tunteet miedommin kuin muut, joka johtaa helposti masennukseen.

Vahvuudet:
- Nero
- Innovatiivinen ja viekas
- Omaa tietoa ensiavusta ja selviytymisestä rankoissakin luonnonoloissa.
- Nopea
- Hyvä manipuloimaan toisia ja valehtelemaan
- Ymmärtää olla aliarvioimatta toisia ja yrittää aina pysyä toista askelen edellä arkipäiväisissäkin tilanteissa
- Nopeat refleksit

Muuta:
Taistelee parhaiten varsijousella tai veitsillä, myös isommat teräaseet sopivat. Kehnoiten hän pärjää aseilla, joiden hyödylliseen käyttämiseen tarvitsee voimaa.

// Sori kun vähän myöhässä, että kiitos kun annoit lisäaikaa :')

Vastaus:

Hyvä et ehti mukaan(vaikkaki päivän jäljes) cx

Nimi: Aino

14.03.2018 22:02
Nimi: Riley Elizabeth Palmer
Ikä: 18
Vyöhyke: 9
Sukupuoli ja seksuaalinen suuntautuminen: Nainen, hetero
Ulkonäkö: Riley 165 senttiä metriä pitkä neiti, jonka ruumiinrakennetta voisi kuvata parhaiten sanoilla keskiverto ja mitäänsanomaton. Hän on normaalipainoinen eikä omista silmiinpistäviä rintoja tai takapuolta. Kynnet ovat aina lyhyet ja niiden alta löytyy lähes poikkeuksetta aina likaa, iho taas vaalea, mutta ruskettunut.
Myös hiusten osalta nuori nainen on varsin huomaamaton. Ruskeat hiukset valuvat olkapäille elottomina ja suorina keskijakauksen molemmin puolen. Kasvojen osalta Riley kiinnittää huomiota, muttei suinkaan postiivisella tavalla. Aknesta kärsineenä hänen poskiaan ja otsaansa peittävät näppylöiden haalistuvat arvet, joiden rinnalla on muutamia tuoreita näppylöitä. Silmät tällä ovat vihreät ruskein täplin. Kasvot ovat sopusuhtaiset ja arpia lukuunottamatta jopa ihan mukiinmenevän näköiset, kiitos hyvän mallisten kulmakarvojen ja huulten sekä kauniin hymyn. Tällä on yleensä kasvoillaan kiltin oloinen ilme ja silmissä tarkkaavinen katse.
Ainoa silmiinpistävä tapa hänellä on hiusten hiplaaminen. Varsinkin hermostuttavissa tilanteissa hän näprää hiuksiaan ja tekee niihin solmuja ja lenkkejä, jotka avaa sitten saman tien.
Luonne: Riley on sanavalmis nuori nainen, jota on kutsuttu niin omalaatuiseksi kuin kaikkitietäväksikin. Kumpikin kuvauksista on varsin osuva, sillä koulussa hän osasi vastata jokaiseen opettaja kysymykseen aiheesta riippumatta. Kahden veljen kanssa kasvaneena hän on aina viihtynyt paremmin poikien kuin tyttöjen kanssa, eikä jaksa kiinnostua juoruilusta ja poikien perään huokailusta. Ylipäätään hän hieman hiljainen ihminen, joka kaipaa tekemistä paikallaan olemisen sijaan.
Jos kaipaa sarkastista kommenttia tai neuvoa, on Riley ihminen, jonka puoleen kääntyä. On yllättävää, kuinka hyvin vielä varsin kokematon nuori pystyy auttamaan, oli kyseessä sitten ihmissuhdeongelmat tai pöydän korjaaminen. Naisen vanhemmat ovat opettaneet tämän auttamaan kaikkia ja vaikka hän onkin oppinut asettaman oman etunsa muiden edelle, auttaa hän yleensä ilman vastapalvelusten pyytämistä. Hankalampaa taas on saada hänet nauramaan. Hyvällä vitsillä tai huomatuksella voi saada aikaiseksi hymyn, mutta nauruun tarvitaan huomattavasti enemmän.
Pelissä tarvittavaa rohkeutta ja valmiutta raakoihinkin tekoihin ei tältä välttämättä löydy. Kun puhutaan tavanomaisista asioista ei Rileytä voi kutsua pelkuriksi, mutta toisten tappaminen ja alituisen kuoleman uhan alla oleminen tuntuu tästä kuitenkin kammottavalta ajatukselta. Hän on kuitenkin halukas voittamaan, joten ehkä neiti löytää itsestään vielä piilotettua rohkeutta.
Tärkeät henkilöt: Äiti ja isä, kaksi ja neljä vuotta vanhemmat isoveljet August ja William, kaverit Mack ja Eddie.
Menneisyys: Lapsuudessaan Riley vietti paljon aikaa isoveljiensö kanssa, joita ihaili suuresti. Tavanomaiseen päivään kuului pallolla pelailua, veljien vakoilua ja heidän läksyjensä opettelua. Juuri isoveljiensä ansiosta hän erottui aina koulussa edukseen osaamalla kaikki tehtävät. Koulun aloitettuaan hän huomasi nopeasti erottuvansa tyttöjen joukosta poikamaisella käytöksellään ja hakeutuikin siis luokan poikien seuraan. Monet poikaporukasta vierastivat siinä iässä tyttöjen seuraa, mutta hän sai kuin saikin kaksi ystävää, Mackin ja Eddien, joiden seurassa viettää yhä aikaansa. Riley kävi murrosiän läpi varsin aikaisessa vaiheessa, ja saikin siitä pilkkaa osakseen. Varsinkin kasvojen akne oli joillekin ilkeilyn aihe.
Töihin Riley joutui vasta 15-vuotiaana, kiitos vanhempiensa kohtalaisten hyvien tulojen. Hän työskentelee viljapelloilla vyöhykkeen asukkaille tyypillisesti ja on ollut aina kohtalaisen tyytyväinen elämäänsä, vaikka ainahan se olisinparempikin voinut olla. Rileyn valinta tribuutiksi oli koko perheelle järkyttävä tapahtuma.
Vahvuudet ja heikkoudet:
+ Älykäs
+ Nopea juoksemaan
+ Kekseliäs
+ Ketterä
- Ei mitään kokemusta aseiden käytöstä
- Ei mitään kokemusta taistelemisesta
- Pelkää tappamista
- Ei parhaimmassa fyysisessä kunnossa
Muuta:
- Rileyn äiti on aina kutsunut tytärtään molemmilla etunimillä, joka on ärsyttänyt tätä aina
- Haluaa voittaa, jotta pääsisi takaisin perheensä luo

//Menneisyys ja isa luonteesta on hutaistu aika nopeasti, koska aika alkoi loppua, anteeksi siitä.

Vastaus:

Eipä mitään, vaikuttaa oikein lupaavalta tyypiltä cx

Nimi: Frankie

14.03.2018 20:49
Nimi: Cinnamon ''Cinny'' Bray

Ikä: 14v

Vyöhyke: 8

Sukupuoli ja seksuaalinen suuntautuminen: tyttö / etsii vielä omaa suuntautumistaan, mutta luultavimmin lesbo

Ulkonäkö: Cinnamon on köyhästä perheestä, ja sen näkee hänen ulkonäöstään. Hänen vaatteensa ovat vaatimattomat ja niistä löytää helposti reikiä sieltä täältä, ja hänen ruskeat hiuksensa ovat hujan hajan hänen kalpeiden kasvojensa edessä. Hiukset on leikattu epätasaisesti olkapäiden pituudelle. Murrosiän kasvupyrähdys on antanut hänelle vajaat 170 senttiä pituutta. Koska ruokaa ei ole ollut Cinnamonille liioin, on hänen kehonsa suhteellisen laiha. Hänen silmänsä ovat suuret ja sammalenvihreät, niistä saa lempeän ja hieman pelokkaan vaikutelman. Nenää ja kasvoja peittää haaleat pisamat. Cinnamonin muuten kauniita kasvoja rumentaa vääntynyt nenä, joka on joskus muinoin murtunut, ja viivamainen arpi hänen alahuulessaan. Cinnamonin kädet ovat hennot, ja niihin ilmestyy vähän väliä pieniä haavaumia.

Luonne: Cinnamon on herkkä tyttö. Häntä vaivaavat monet mielenterveyden ongelmat, kuten paniikkikohtaukset ja ahdistuneisuus. Hän ei liialti pidä muista ihmisistä, ja viettää aikansa mieluiten omissa oloissaan. Hän on siitä huolimatta tarvittaessa karismaattinen, ja oppinut saamaan muita puolelleen. Hän osaa vaikuttaa harmittomalta ja jopa murheelliselta, jolloin muut eivät välttämättä pidä häntä uhkana tai antavat hänelle sääliä. Rankan menneisyytensä takia hänen on vaikea luottaa kehenkään. Hän ei helpolla unohda niitä, jotka ovat tehneet hänelle väärin, eikä todellakaan anna anteeksi. Cinnamon on selviytyjä, ja hänen oma etunsa tulee aina ennen muita.

Tärkeät henkilöt: Isovanhemmat Claudia ja Zachary Atwater

Menneisyys: Cinnamon on pienestä pitäen oppinut pitämään päänsä matalana ja välttelemään hankaluuksia. Se ei kuitenkaan ole suojellut häntä kiusaajilta. Hän on aina ollut helppo kiusauksen kohde: hän on orpo köyhän perheen lapsi, hänellä ei ole yhtäkään ystävää, ja hän on puolustuskyvytön. Cinnamon syntyi ainoaksi lapseksi nuorille tehtaantyötekijöille Cassia ja Timothy Braylle. Hänen isällään oli jo hänen syntymästään lähtien alkoholiongelma, ja kuoli pian hänen syntymästään lähtien kapakkatappelussa. Hänen äitinsä kasvatti hänet yksin, kunnes kuoli itsekin tehdasonnettomuudessa. Kuusivuotias Cinnamon lähetettiin äitinsä vanhempien Claudia ja Zachary Atwaterin kasvatettavaksi. Perheen taloudellisten ongelmien takia hän on kymmenvuotiaasta asti työskennellyt ompelimossa, jossa hänen kädentaitonsa ovat kehittyneet. Kiusaaminen on vaivannut Cinnamonia hänen koko elämänsä ajan. Hän on joutunut hakatuksi monta kertaa, ja on sitä kautta saanut arpensa. Cinnamon on tullut nopeaksi jaloistaan ja hyväksi piiloutumaan vältellessään kiusaajia. Hiljalleen kiusaaminen on kuitenkin vähentynyt, sillä hän on oppinut käyttämään karismaansa saadakseen muita puolelleen.

Vahvuudet:
- Hyvä tilannetaju
- Ei myötätuntoa muita pelaajia kohtaan
- Valmis tappamaan, mutta ei etsi taistelua
- Nopea jaloistaan
- Hyvä piiloutumaan
- Karismaattinen; osaa saada muut puolelleen
- Hyvä käsistään

Heikkoudet:
- Paniikkikohtaukset ja heikko mielenterveys
- Huono nyrkkitaisteluissa
- Ei osaa käyttää jousta ollenkaan
- Ei ole tottunut liikkumaan maastossa
- Huono luonnontuntemus
- Ei osaa kiivetä puihin
- Huonot ensiaputaidot

Vastaus:

Kiitos hahmosta! Hauska nimi kyllä cx

Nimi: Valeria
Kotisivut: http://footprints.suntuubi.com/

13.03.2018 00:39
Nimi: Neeme Cleargaze
Ikä: 17v
Vyöhyke: 11
Sukupuoli ja seksuaalinen suuntautuminen: tyttö / mahdollisesti hetero tai aseksuaali

Ulkonäkö: Hyvin tumma, paahtavassa auringossa kuultava iho, joka ei kuitenkaan ole kovin hehkeä jatkuvan aliravitsemuksen vuoksi. Hän on melko pitkä ja solakka, mutta ihon läpi erottuvat luut sabotoivat siroa vaikutelmaa. Lihaksetkaan eivät ole juuri päässeet kehittymään ruoan puutteesta, vaikka päivittäinen työ pelloilla ja metsissä olisi muuten vahvistanut. Hänen kasvonsa ovat sopusuhtaiset; silmät ovat suuret ja suuriluomiset, nenä kaartuva ja nenänpää pieni, vaikka leveä, huulet täyteläiset ja sivuprofiilista nähden suu edempänä kuin kasvojen yläosa. Ilmekin kuvastaa hänen kovettunutta luonnettaan, vaikka se sulaakin läheisten seurassa. Hiukset hänellä ovat kynityt, ja päätä peittää useimmiten huivi, kuten monella muullakin tytöllä.

Luonne: Neeme on ennen kaikkea kylmän vihainen ja samaan aikaan hyvin rakastava persoona. Kaltoinkohtelu ja verrattainen orjuus ovat isoäidin vahvistamana kylväneet häneen palavan oikeudenmukaisuudenhalun ja vihan sortajia vastaan, joksi hän näkee Capitolin ja sen edustamat rauhanvartijat. Tyhmänrohkea hän ei ole, vaikka onkin valmis tekoihin, ja isoäidin oppien mukaan hän on oppinut punnitsemaan tekojaan ja ajattelemaan ennen kuin toimii. Kovan tunteen vallassa nämä harkitut toimet tietenkin helposti unohtuvat. Toisaalta Neeme on saanut vanhemmiltaan niin syvää rakkautta, ettei viha ole syövyttänyt hänen koko luonnettaan. Rakkaudesta ja myötätunnostaan hän pitää myös tiukasti kiinni, sillä hän uskoo niiden olevan avain syvemmän ajattelun voimaan. Hän rakastaa syvästi isosiskoaan, jota pitää hyvyydessään näiden asioiden ruumiillistumana ja oman filosofiansa todistajana: Tulsi haluaa uskoa hyvään, eikä pidä vihaa sydämessään, mutta on kaikkea muuta kuin tyhmä, korkeintaan toisinaan hiukan liian hyväuskoinen.

Tärkeät henkilöt: Isoäiti, läheisin isosisko Tulsi, muu perhe, serkut, koulu- ja vastarintaliiketoveri (/ihastus) Rhuba Dawnhorn

Menneisyys: Kuten suurin osa muistakin vyöhykkeen asukkaista, Neeme aloitti työnteon kuusivuotiaana, hoitaen aluksi kodin töitä ja tehden parhaansa ruoan hankkimisessa, kun sekä isä että äiti työskentelivät pitkiä päiviä pelloilla. Sen jälkeen hän sai tehtäväkseen pienempiä, avustavia tehtäviä plantaaseilla, esimerkiksi veden kanto kastelua varten. Kaksitoistavuotiaana hän teki jo yli kymmenen tunnin päiviä kuten vanhempansa. Hänen suhteensa perheeseen on kuitenkin aina ollut rakastava: äiti ja isä ovat molemmat pitäneet parhaansa mukaan huolta lapsistaan. Neeme on perheensä neljäs lapsi, ja ellei kolme sisarusta olisi kuollut jo vauvaiässä tai ennen viittä ikävuotta, heitä olisi yhteensä seitsemän. Perheeseen kuuluu myös isoäiti, johon Neemellä on erityisen läheinen suhde. Äiti ja isä yrittävät lähinnä selvitä päivästä toiseen ja saada lapsensakin selviämään, mutta nykyään jo hyvin heikko isoäiti on täynnä vihaa Capitolia kohtaan ja on jakanut vihaansa ja viisauttaan paljon Neemelle, joka jakaa samat ajatukset. Kaksi vuotta sitten perheelle tuli pahana iskuna isän terveydentilan heikentyminen julkisen ruoskinnan jälkeen. Perheen kuusivuotias lapsi oli varastanut torilta palan leipää, mutta onneksi isä onnistui keplottelemaan rangaistuksen lapsen sijasta itselleen. Se kuitenkin tarkoitti, ettei hän ole pitkään aikaan pystynyt tekemään perhettä elättävää työtä, vaikka onkin paranemassa, joten Neeme on vanhempien sisarustensa kanssa tehnyt yhä kovemmin töitä. Hän liittyi myös Tulsin vastustuksesta huolimatta vyöhykkeen salaiseen vastarintaliikkeeseen, joka koostui vielä hyvin hajanaisesta ja järjestäytymättömästä väestä, joka kuitenkin yhdessä sabotoi Capitolia miten vain pystyi ja kuljetti ruokaa sitä tarvitseville. Sen kautta Neeme tutustui paremmin koulusta hämärästi tuttuun Rhubaan, jonka yhtä intohimoinen panos sitoi kaksikon tiukasti yhteen. Elonkerjuussa Neeme valittiin tribuutiksi.

Vahvuudet: 
- ketteryys ja kestävyys
- älykkyys, strategiataidot
- hyvä lukemaan muita ihmisiä
- luonnontuntemus
- palava viha Capitolia kohtaan
- myötätunto niitä kohtaan, jotka sen ansaitsevat

Heikkoudet:
- ei paljoakaan lihaskuntoa ja voimaa
- ei erityistä aseiden tuntemusta
- luottaa olevansa hyvä lukemaan muita ihmisiä
- palava viha Capitolia kohtaan
- myötätunto niitä kohtaan, jotka sen ansaitsevat

Vastaus:

Tosiaan tämä mukana c: Jännää, miten jotkut ominaisuudet ovat sekä vahvuuksia ja heikkouksia, pitää pohtia asiaa enemmän kirjoittaessa cx

Nimi: Valeria
Kotisivut: http://footprints.suntuubi.com/

12.03.2018 23:36
Haa, heti syntyi ideoita vaikka millä mitalla, mahtava idea, että lukijat saavat antaa oman panoksensa tarinaan :D Muutenkin hahmonluonti on kyllä aina yhtä yllättävän hauskaa, vaikka siihen ryhtyminen on vaikein osuus. Päädyin tekemään vyöhykkeen 1 pojan, mutta en ainakaan nähnyt hahmorajoituksia per nuppi, joten länttään perään varmaan vielä toisenkin hahmon - sitten jää käyttämättä, jos otat vain yhden. :')

Nimi: Gage Thornflake
Ikä: 15
Vyöhyke: 1
Sukupuoli ja seksuaalinen suuntautuminen: poika / hetero

Ulkonäkö: Gage on perheensä ylpeys ja näyttää myös siltä: huolimatta kovasta koulutuksesta ja satunnaisesta työstä perheen jalokivitehtaassa, hän on tuskin koskaan saanut kokea karheita käsiä tai ylikasvaneita hiuksia. Varakas perhe on aina pitänyt huolta, että sukupolven uusi kiiltokuvapoika edustaa halutulla tavalla, ja onneksi myös geenit ovat halunneet samaa: poika on symmetrisine kasvoineen, posliini-ihoineen ja tummine hiuksineen yleisen kauneusihanteen mukainen. Koulutus on tehty tavalla, joka on tuonut lihasvoimaa, mutta tuottanut myös edustavan kehon, joten hän on hartioiltaan vyötäröään leveämpi. Nuori ikä tosin tarkoittaa, että hän on yhä suurimmalta osin nuoren, solakan pojan näköinen. Hänen ryhtinsä on suora, mutta näyttääkseen vanhemmalta ja vakuuttavammalta hänellä on tapana kohottaa poseeratessa leukaansa ja kurottaa kaulaansa. Ulkoapäin hänestä voisi ilkeäsävyisen virneen ja herkän naurun perusteella tehdä päätelmän ajattelemattomasta, yli-itsevarmasta teinistä, joka hän onkin.

Luonne: Kouluttauduttuaan koko ikänsä Nälkäpeliä varten sen voittaminen on Gagen elämän tärkein tavoite. Tavoitteen toteutumisen hän uskoo varmaksi, ja muutenkin elämässä lähes kaiken tarpeellisen ja monen tarpeettomankin saaminen on tehnyt pojasta itsevarman ja yhtä lailla itserakkaan. Hän ei tunnista etuoikeutettua asemaansa, mutta nauttii sen tuomista eduista täysin rinnoin. Hän on omaksunut perheen mindsetin, jonka mukaan he ovat täysin ansainneet omistamansa hyvät asiat ja ovatkin siksi parempia kuin muut. Koulussa Gage ei koskaan ole ollut kovin välkky eikä edes ahkera, mutta taustan, vaurauden ja oman itsevarmuutensa avulla hän pyörittää muuta luokkaa ja välillä jopa opettajia ympärillään. Hän onkin vielä poikamaisen rasavillissä elämänvaiheessa, vaikka on kyseenalaista, kasvaako hän siitä koskaan yli. Koulun sijaan häntä kiinnostavat otollisesti miekat, veitset ja muut väkivaltaisuudet. Vyöhykkeen ja etenkin Gagen suvun ollessa suurimmaksi osaksi valkoihoisia, hän on vahvan rasistinen. Äidin ja pikkusiskon ollessa lähinnä perheen koristeita, hän näkee muutkin naiset sellaiseen sopivana.

Tärkeät henkilöt: Isä, äiti, pikkusisko ja -veli, joitain kavereita ja luokan kaunein tyttö eli Gagen mukaan hänen tuleva vaimonsa, kun hän on voittanut pelin.

Menneisyys: Gage tulee yhdestä ensimmäisen vyöhykkeen varakkaimmista perheistä. Perhe ei tietenkään koskaan ole yltänyt Capitolin tasolle, mutta vyöhykkeen rajoissa he ovat menestyneet erittäin hyvin, eikä lasten ole koskaan tarvinnut nähdä nälkää. Thornflaken suvusta on vuosikymmenten kuluessa muutamakin muuttanut Voittajien kylään, jossa Gage on päässyt käymään, vaikka suhteet sukulaisiin ovatkin vain pinnallisen sydämellisiä, kaikkien ollessa jonkin asteen pihejä pikkusieluja. Perheen isän omistama jalokivitehdas on yksi vyöhykkeen suurimmista tehtaista. Gage oli jo pienestä pitäen tarkoitettu pelien voittajaksi, ja hän on vuosia kouluttaunut ja erikoistunut miekan käyttöön. Gagen lisäksi perheessä on pikkusisko Lux ja ikään kuin varavoittaja Slate. Pikkusiskoa ei ole koulutettu osallistumaan peleihin vaan lähinnä Capitolia parhaan mukaan noudatellen edustavaksi nuoreksi naiseksi, ja Gagen suhde siskoon on vähäinen. Koulussa hän oli luokan suositussa porukassa ja oli kovasti luokan kauneimman tytön perään, mutta enemmän tämän ulkonäön ja sen tuoman suosion kuin todellisen ihastuksen vuoksi. Gagen oli tarkoitus kouluttautua 17-vuotiaaksi asti, minkä jälkeen hän asettuisi itse ehdolle elonkorjuussa. Hän oli kuitenkin kehittynyt itsevarmaksi ja riideltyään vanhempiensa kanssa valmiudestaan hän ilmoittautui vapaaehtoiseksi sovittua aikaisemmin.

Vahvuudet:
- miekan käsittely, onnistuu myös veitset ja machetet
- tieto pelin käytännöistä ja edellisisten pelien taktiikoista elämänmittaisen perehdytyksen ansiosta
- vahva lihasvoima
- kestävyys

Heikkoudet:
- strategisesta tietoudesta huolimatta melko typerä ja huono soveltamaan
- liika itsevarmuus
- ennakkoluulot ja niiden mukainen muiden aliarviointi
- ei kykene käyttämään pitkän välimatkan aseita kuin välttävästi

Vastaus:

Oon tosi pahoillani, että en maininnu yhen hahmon rajaa selvemmin! (pitääkin lisätä se tonne...) Otin nyt ton vyöhykkeen 11 hahmosi, kun sitä toivoit postauksen kommenteis

Nimi: Tuike

12.03.2018 18:39
Tässä olis vyöhykkeen 8 poika.


Nimi: Thomas “Tom” Alexander Black

Ikä: 17 vuotta

Sukupuoli ja seksuaalinen suuntautuminen: Luultavasti biseksuaali; ihastunut kerran poikaan. Tuntee vetoa myös naisiin.

Ulkonäkö:
Thomas on nuori, laiha ja hentorakenteinen poika. Koska Tomin koko perhe on köyhä, on hän aliravittu ja siksi hoikka, mikä aiheutti koulussa usein nimittelyä.
Tunnusomaisia piirteitä ovat tummanruskea sotkuinen tukka, joka on hieman kihartuva, mustakehyksiset silmälasit, jotka korjaavat hänen huonoa kaukonäköään, ja tummat vaatteet. Koska Tom on kotoisin vyöhykkeeltä 8, hän on koko elämänsä käyttänyt itse tehtyjä vaatteita, jotka on kursittu kasaan tehtaiden ylijäämäkankaista. Usein resuiset vaatteet olivat myös yksi nimittelyn kohde Thomasin kouluaikoina.
Tom on vaaleaihoinen, kalpea ja huonoryhtinen. Silmät hänellä ovat tummanruskeat, ja niiden väsynyttä katsetta korostavat tummat silmänaluset. Hän on 182 cm pitkä, kasvupyrähdys hänellä tapahtui vain noin kaksi vuotta ennen Nälkäpeliin joutumista. Hänen kätensä ovat näppärät, ja Tomin voi usein nähdä väkertämässä jotain pientä sormillaan.

Luonne:
- Sisäänpäinkääntynyt, mutta ei ujo. Pysyttelee usein taka-alalla.
- Ei viihdy ihmisten seurassa, pitää usein muita alempiarvoisina.
- Suuret harhakuvitelmat itsestä; pitää itseään kaikin tavoin muita ihmisiä parempana ja ylempiarvoisena.
- Suuremmissa ryhmissä jättäytyy taka-alalle, pienissä ryhmissä keskusteltaessa saattaa tuoda radikaaleja mielipiteitään hyvinkin voimakkaasti esille.
- Katkera kiusaamisesta.
- Impulsiivinen persoona, toimii äkkipikaisesti ja arvaamattomasti.
- Taipuvainen fantasioimaan väkivallasta ja joukkotuhoaseista; ei epäröi tappaa. Fantasioihin kuuluu myös Thomasin mielestä “tyhmien” ihmisten tuhoaminen ja koulukiusaajien tappaminen.
- Ei läheisissä väleissä sisarustensa ja äitinsä kanssa. Lämpimät välit ainoastaan mummiin, joka ymmärtää pojan tunteita.
- Ei hyväksy seksuaalisuuttaan.
- Halveksuu kaikista eniten Capitolin asukkaita.


Tärkeät henkilöt: Kotona asuvat äiti (Anna, 38), mummi (Tilda, 64), nuorempi veli (Emil, 9) ja vanhempi veli (Aiden, 20). Lisäksi entinen ihastus (Reed, 17).

Menneisyys:
Thomasin äiti Anna, joka työskenteli jo nuoresta pitäen tehtaassa, sai ensimmäisen lapsensa vasta 18-vuotiaana. Aiden syntyi tuntemattomalle isälle, ja vain kolmen vuoden kuluttua Anna synnytti Tomin. Myöskään Tomin isästä ei ollut tietoa, ja Anna sai yhteisössä huoran maineen. Hänen lapsensa jäivät jo nuorina ulkopuolelle äitinsä maineen, ja resuisen ulkonäkönsä vuoksi. Aiden kasvatti kouluun mennessään itselleen kovan ulkokuoren, mikä muutti kiusatusta kiusaajan. Vanhin veljeksistä pääsi taustastaan huolimatta suosittujen piiriin. Tomin onni oli huonompi; hän joutui kiusatuksi. Aiden ei yrittänyt estää kiusaamista, jotta ei olisi menettänyt asemaansa koulun hierarkiassa, ja veljesten välit viilenivät. Vanhetessaan Aiden ja Tom ryhtyivät auttamaan äitiään perheen elättämisessä työskentelemällä tehtaassa. Molemmat pojat ottivat 12-vuotiaista alkaen tesseroita.
Tom sai 8-vuotiaana toisen veljen, Emilin, jonka isästä huhuttiin kaupungilla kaikenlaista. Äidin huomio meni vauvalle, ja Tom jäi yksin. Pian hän löysi koulusta hyvän ystävän, Reedin. Reed oli luonteeltaan täysin Tomin vastakohta: rauhallinen ja ystävällinen. Pojat tasapainottivat hyvin toisiaan, ja pian heistä tuli parhaat kaverukset. 15-vuotiaana Tom tajusi ihastuneensa Reediin, vaikka kielsikin sen itseltään. Ristiriitaiset tunteet Reediin ihastumisesta saivat Tomin katkaisemaan välinsä parhaaseen ystäväänsä, ja kaksikon tie loppui riitaisasti.

Vahvuudet ja heikkoudet:

Vahvuudet:
- Hyvä “näpertämään”, taitava solmuissa ja rakentamisessa. Koulutuksessa oppinut tekemään taidokkaita ansoja
- Nopea oppimaan
- Valmis tappamaan

Heikkoudet:
- Heikko fyysinen kunto ja huono näkö
- Ylimielisyys ja impulsiivisuus
- Huono hankkimaan liittolaisia
- Ei ole tottunut käyttämään aseita, huono lähitaistelussa

Muuta:
- Asevalintana keihäs tai jousi: Tom pyrkii välttelemään lähitaistelua, ja on harjoitellut koulutuskeskuksessa jousiammuntaa (saavutti melko keskinkertaisen taidon harjoiteltuaan)

Vastaus:

Jes! Kuulostaa kiinnostavalta, merkkailen cx

Nimi: Aino

12.03.2018 17:02
Varaan tytön vyöhykkeeltä 9 :3

Vastaus:

Jes! Poistan sen vapaalta listalta cx

Nimi: Varjolintu
Kotisivut: http://horizon.suntuubi.com/

11.03.2018 00:48
Voi ei, en ihan kerennyt lauantain puolelle :< Tässä kuitenkin nyt hahmolomake (pahoitteluni myös hieman pikaisesti väkerretystä luonteesta);

Nimi: Scarlett Warren

Ikä: 18

Sukupuoli ja seksuaalinen suuntautuminen: nainen, hetero

Ulkonäkö: Scarlett on ruumiinrakenteeltaan hoikka ja melko siroluinen, merkittäviä kurveja naiselta ei löydy. Hän on noin 166 senttimetriä; ei erityisen pitkä mutta ei lyhytkään. Scarlettilla ei ole nimestään huolimatta punaisia hiuksia, vaan ne ovat kylmän vaaleanruskeat laskeutuen suorina yläselkään asti. Nuorella naisella on hyvin linjautuneet kasvonpiirteet; vahva leukalinja, suora nenä ja korkeat poskipäät sekä täyteläiset huulet. Vaikka hän on jo kahdeksantoista, poskilla on silti havaittavissa pienoista lapsenpyöreyttä, josta Scarlett ei ole kovin ylpeä. Scarlettin vaaleiden kasvojen vasen puoli on osittain tummempi ja hieman epätasainen muuhun ihoon verrattuna; kulmakarvan, ohimon ja kasvojen ulkosyrjän tienoo on vahingoittunut aikanaan sähköiskussa. Samaisen sähköiskun seurauksena naisen vasen kulmakarva ei kasva aivan loppuun asti. Scarlettin silmät ovat ehkä kuitenkin erikoisin osa hänen kasvoissaan; toinen on vaaleanvihreä, toinen vaaleahkon harmaa (heterochromia irdis).

Scarlett pitää hiuksiaan kaiken aikaa siistillä, korkealla poninhännällä. Hermostuessaan Scarlettilla on tapana näpertää ja repiä jotain käteen osuvaa, oli se sitten ruohonkorsi tai paperinpalanen. Kävelytyyli naisella on nopea ja suoraviivainen; hän lähes harppoo eteenpäin. Hän kantaa kaulallaan korua, jonka riipuksena on kuparisesta sähköjohdosta taivutettu kolmio; muisto Scarlettin äidistä.

Luonne:
- vähäpuheinen
- painii moraalisten ongelmien kanssa; vastustaa tappamista, mutta ei halua itse kuolla pelissä (asiaa ei auta hänen empaattisuutensa)
- yrittää näyttää ulospäin viileältä ja ilmeettömältä
- sisimmältään kuitenkin melko herkkä ja tunteellinen, pelkää pelin traumatisoivan hänet
- pohdiskeleva persoona, saattaa viiden minuutin aikana ajautua mielessään yksisarvisista auringon sammumiseen
- rakastaa läheisiään yli kaiken
- melko epäluuloinen ylipäätään kaikkea kohtaan
- jos Scarlettin kuulee nauravan, joku on todennäköisesti kertonut todella huonon vitsin

Tärkeät henkilöt: Perhe, johon lukeutuu isä, 16- ja 14-vuotiaat pikkuveljet Xavier ja Aaron sekä 11-vuotias pikkusisko Cora. Läheiset välit myös isän isovanhempiin. Taakse jäi myös todella läheinen ystävä Ivory.

Menneisyys: Scarlett syntyi vyöhykkeelle 3, vanhempiensa esikoiseksi. Scarlettin isä oli insinööri ja äiti kokeellinen fyysikko. Scarlett seurasi jo pienestä pitäen heidän töitään sivusta; tyttö käytännössä kasvoi sähköjohtojen keskellä ja oppi paljon teknologiasta varttuessaan. Scarlettin ollessa kymmenen hän joutui äitinsä kanssa onnettomuuteen; vioittuneen sähkökaapelin oikosulku poltti osan hänen kasvojensa ihosta pois ja vei hänen äidiltään hengen. Scarlettin sanottiin olevan onnekas, kun hänelle ei käynyt pahemmin, mutta koko perheelle äidin poismeno oli suuri suru ja järkytys. Siitä lähtien Scarlett omaksui ”äidin roolin” perheessä ja koki velvollisuudekseen pitää huolta nuoremmista sisaruksistaan. Scarlettin elämän toinen käännekohta oli se, kun hänet valittiin peliin; tämä ei ollut koskaan ajatellut joutuvansa pelaamaan, ja valinta oli sekä Scarlettille että hänen perheelleen raskas.

Vahvuudet ja heikkoudet:

Vahvuudet:
- älykäs ja hyvä teknisten laitteiden kanssa
- taitava käsittelemään veitsiä ja muita teräaseita
- hyvä maastoutumaan ja liikkumaan huomaamattomasti

Heikkoudet:
- ei omaa paljoakaan lihasvoimaa; yrittääkin pysytellä poissa lähietäisyydeltä, sillä ei pärjäisi fyysisessä kamppailussa
- säälii muita melko herkästi ilmeettömästä ulkokuorestaan huolimatta (sääli on sairaus, ainakin pelissä)
- Scarlettin on vaikeaa tappaa ketään, muun muassa yllämainitun vuoksi

Muuta: -

Vastaus:

Eipä mitään, huominen on huomenna vaikka oltais jo sen puolella ;D
Kiitos lompsusta, rustaan kohat vihkoon ja alan kattoo, ku saadaan vähän enemmän hahmoi cx

Nimi: Tuike

10.03.2018 17:56
Jos mahdollista, uusin vielä varauksen

Vastaus:

Juu toki cx

Nimi: Varjolintu
Kotisivut: http://horizon.suntuubi.com/

08.03.2018 19:26
Haluaisin varata vyöhykkeen 3 tytön~

Vastaus:

Varattu, lomake pitää rustata viim. lauantaina c;

©2018 Ajatusteni romukoppa - suntuubi.com