Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kirjailija

Olen 16-vuotias kirjailijanalku, joka pyörii netissä nimellä Unisiipi ja jonka suurin unelma on julkaista oman mielikuvituksen tuotos joskus kaikkien luettavaksi. Pienestä pitäen olen rakastanut kirjoittamista ja tarinointia, vaihtelevalla menestyksellä olen myös kirjoituksiani esitellyt kaikille, jotka niitä vain ovat jaksaneet lukea. Kirjoittamisen lisäksi harrastan partiota ja tennistä, sekä luen aktiivisen epäaktiivisesti kirjallisuutta jokaisesta ilmansuunnasta ja tyylilajista. Ei ole mitään ihanampaa kuin kääriytyä viltin alle lukemaan koukuttavaa kirjaa ja vajota hetkeksi toiseen todellisuuteen.

En tunne löytäväni paikkaani tästä maailmasta. Minulla ei ole koskaan ollut paljoa kavereita, mutta ne vähät sitäkin rakkaampia ja ihanampia. Omalaatuisella ja sulkeutuneella persoonallani saattaa olla osansa pelissä, mutta minkäs itselleen mahtaa. Olen pessimistinen, räväkkä ja tiedän mitä haluan. Rakastan itseäni ja vaikka välillä tunteet sukeltavatkin pohjalle, olen tyytyväinen elämääni - niin kieroutunut ja hämärä kuin se onkin.

Mietin usein, mitä teen, kun olen vanhempi. Kavereideni kanssa vitsailemme ryhtyvämme 'hulluiksi kissanaisiksi' ja 'pelottaviksi stalkkerimummoiksi, jotka kulkevat 10cm korkokengissä sekä tekoturkiksissa pikkulapsien perässä'. Saa nyt nähdä, tulevatko jalkani koskaan kestämään valtavia korkoja ja hiukan epäilen, etteivät tekoturkikset ole muodikkaita, kun olen vanhempi, mutta siitä olen varma, että mitä ikinä teenkään tulevaisuudessa, aion myös kirjoittaa. Kutsun itseäni kirjailijaksi, koska kirjoitan. En välttämättä koskaan saa julkaistua kirjaakaan ja lapsenlapset supisevat että 'mummo on mennyt aivan sekaisin, kun se luulee olevansa kirjailija', mutta sille minä vain hymyilen. Koska vaikka ammatikseni lopulta tulisi palomies tai fysiologi, olen silti aina myös kirjailija.
Sitä kukaan ei minulta voi viedä pois.

 

Q&A vastaukset (28.2.2018)

©2018 Ajatusteni romukoppa - suntuubi.com