Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kirjailija

Olen 17-vuotias kirjailijanalku, joka pyörii netissä nimellä Unisiipi. Elämäni on tällä hetkellä myllerryksessä - jota kutsutaan nuoruudeksi - ja se heijastuu kaikkeen, mitä teen. Yritän etsiä omaa polkuani ja siinä sivussa kokeilen paljon kaikkea. Mistä haaveilen tällä hetkellä? Oman romaanin julkaisemisesta, maantieteen opiskelusta ja landekämpästä. Mistä haaveilen huomenna? Se selviää vain nukkumalla yön yli.

Rakastan pieniä hetkiä: lätäköissä kävelyä, tanssiin pyrähtämistä, ruoan tuoksua, peiton alla makoilua. Juuri niihin hetkiin pyrin keskittämään välillä hektiseksi (ainakin pääni sisällä) muuttuvaa elämääni. Koska aikaa ei ole olemassa, on vain nyt ja yritän elää sen kunnolla. - Ainakin kunnes huomenna päätän elää uuden elämänfilosofian mukaan ja heittäytyä kokeilemaan jotain muuta. 

Jos kysyt, mitä teen isona, niin en osaa vastata. Hyvä kun maailman parhaat tutkijat osaavat edes veikata, miltä maailma näyttää, kun olen iso. Saati sitten että tietäisin, mihin siinä maailmassa sijoitun. Siitä olen kuitenkin varma, että oli se maailma minkälainen tahansa, aion kirjoittaa myös silloin. Aion olla utelias, avarakatseinen ja oppia aina uutta. On ihanaa ajatella, että tämä minuuden rakentaminen rajoittuisi vain nuoruuteen, mutta eiköhän se ole koko elämän projekti. Eli mitä teen isona? Olen minä. 

 

Q&A vastaukset (28.2.2018)

Q&A vastaukset (7.1.2019)

 

©2019 Ajatusteni romukoppa - suntuubi.com