Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja

Kommentit ja palaute ovat tervetulleita :)

Mainokset kuuluvat mainoskirjaan

Chat

 

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Utopia
Kotisivut: http://www.henkiolento.suntuubi.com

14.06.2018 18:29
Oi kuinka ihanat sivut! Pitää pistää osoite ylös ja tulla lukemaan tarkemmin oikein ajan kanssa! :)

Onnea ja menestystä!

Nimi: Epsuxx
Kotisivut: http://sirpaleita.suntuubi.com/

11.06.2018 13:07
Hei, linkinvaihtolainen!

Vihdoin ja viimein sain aikaiseksi aloittaa linkkarikirjeen kirjoittamisen. Toivottavasti täällä on kesäkuu alkanut paremmin kuin minulla kirjoittamisen kannalta...

...koska itse en ole saanut mitään aikaan kuun alun aikana - ja pahinta tässä on se, etten muutenkaan ole saanut kirjoitettua mitään järkevää pitkään aikaan. En vain jotenkin löydä inspiraatiota ja ideoita kirjoittaa, mikä vähän harmittaa, kun sivuille olisi kuitenkin tarkoitus saada joskus jotain sisältöäkin.

Aktiivisuus sivuillani on lähinnä keskittynyt blogin päivittämiseen, eli varsinaisia tekstejä en ole saanut aikaan. Ainoat tarinani kirjoittelen tällä hetkellä tarinaroolipeleihin, ja omat sivut ovat jääneet sivuasemaan. Myöskin piirtäminen vie aikaani runsaasti - olen vihdoinkin oppinut piirtämään koneella niin, että tykkään jäljestä edes jonkin verran, ja piirrustusideoita riittää - toisin kuin kirjoitusideoita.

Meinasin jo pakottaa itseni osallistumaan uudelleen CampNanoWriMoon, johon osallistuin huhtikuussa. Heinäkuussa olisi uusi mahdollisuus, mutta totesin, että nyt on kesä, ja haluan lomailla kaikesta pakollisesta tekemisestä, joten en nyt jaksa osallistua uudelleen. Se olisi ollut kyllä hyvä siinä mielessä, että olisin aika varmasti saanut jotakin aikaan, mutta toisaalta huhtikuun tarinakaan ei ole valmis, ja voisin keskittyä sen viimeistelemiseen..

Näin kesällä on muutenkin kaikkea, mitä haluaisin tehdä, ja valitettavasti kirjoittaminen on siis vähän jäänyt, mutta aion petrata mahdollisimman pian ja yrittää saada edes jotakin pientä pätkää aikaan - ehkä voisin yrittää kirja-arvosteluja, koska luen paljon? Aion myös vaihtaa ulkoasuni uudelleen, koska en pidä oikein nykyisestä, joten sivuilla ollaan kuitenkin elossa, vaikka kirjoituksia ei tulekaan! Uskon kyllä, että tämä hiljainen aikani vähitellen lähtee nousemaan kohti aktiivisempaa aikaa :3

Nyt kesällä olisi tarkoitus myös käydä enemmän linkkareiden sivuilla lukemassa tekstejä ja muita päivityksiä, ehkä löydän niin myös inspiraatiota omille sivuille! Hoksasin, että täällä on tuo Nälkäpeli-tarina, jonka haluan ehdottomasti lukea! Silloin kun kuulin siitä, ajattelin heti, että kyllä, lukemaan, mutta se nyt sitten jäi. Saavun pian uudelleen lukemaan tähän mennessä tulleet luvut!

Toivottavasti täällä kuitenkin sujuu paremmin kuin minulla! Meille päin saa laittaa vastakuulumisia, niitä olisi kiva kuulla, jos aikaa siihen riittää tai ei ole sitä jo tehnyt.

Erittäin hyvää kesän jatkoa, rentoutukaa ja nauttikaa ^^

Nimi: Varjolintu
Kotisivut: http://horizon.suntuubi.com/

09.06.2018 21:40
Otin itseäni niskasta kiinni ja sain vihdoinkin aikaiseksi kirjoittaa linkinvaihtolaiskirjeen (tiedän, kova saavutus c:). So here you are; hei, arvoisa linkinvaihtolainen!

Horizonille kuuluu oikein hyvää, muutaman uuden kirjoittajan seurauksena jopa chatissakin on toisinaan elämää. :D Moni horizonlainen on ollut ihanan ahkera ja raapustellut silloin tällöin tekstejä (joita kaikki saavat muuten käydä lukemassa ja kommentoimassa, vink vink) – ja ylläpitäjäkin yrittää parhaansa mukaan olla ahkera. Meillä ulkoasu vaihtui jokin aikaa sitten kesäisempään, muuten mitään kummempia ei ole viime aikoina tapahtunut.

Kesäloma alkoi, toivottavasti kaikki kerkeävät hengähtää edes hetkisen. Itselle loma on ollut ainakin suuri helpotus, vaikkakin ylioppilaskirjoitusten lukusuunnitelma hengittää välillä vaativana niskaan. Toivon, että kesä ei viipottaisi ohitse liian nopeasti, sillä tarvitsen aurinkoa ja vapaa-aikaa – mieluusti paljon :D

Varmaan ei tule yllätyksenä, että olen hiipinyt täällä lukemassa Nälkäpeli -luvut aina kun uusi sellainen ilmestyy :D Edelleenkin hauska ja onnistunut idea. Luin myös Aukusti Jäppisen ja ”Elämäntyönä haaveilu” -novellin, molemmat olivat omalla tavallaan surumielisen harmaita – mies, joka ei ole saanut elämässään oikein mitään aikaan ja tulee kuolemaan yksin. Hyvin olit osannut tunnelman välittää kumpaisenkin tekstin kautta.

Lopuksi haluaisin toivottaa oikein hyvää kesää kaikille. Nauttikaa ja syökää mansikoita :3

Nimi: Akama
Kotisivut: http://kohtalonkynnet.wixsite.com/rope/

09.06.2018 12:58
Hei Kohtalon kynnet on muuttanut uuteen osoitteeseen pois Suntuubista. Uusi osoite on kohtalonkynnet.wixsite.com/rope ja toivoisimme, että muuttaisitte linkkimme tähän uuteen. Hyvää kesän jatkoa!

Nimi: Valeria
Kotisivut: http://footprints.suntuubi.com/

06.06.2018 21:37
Heippa linkinvaihtolainen! (Mietin pitkään, jättäisinkö tuon ”linkinvaihtolaisen” tervehdyksestä pois - mutta tämä on kuitenkin linkkarikirje, joten eihän se vain olisi käynyt päinsä.) Toivottavasti kesäkuu on polkaissut mukavasti käyntiin!

Footprintsin puolelta ei ole tainnut lähteä linkkarikirjeitä vuosiin, kun sivusto on lähinnä yrittänyt pysyä aloillaan putoamatta kirjoitussivustojen verkosta. Mutta kesäkuu saapui (ja eteni; miten nyt on jo kuudes päivä?), ja loma sen mukana, ja olen ottanut tavoitteeksi lukea ja kirjoittaa kesäkuussa enemmän kuin pitkään aikaan. (Tarpeeksi hämärä lupaus, vaikea pettää.) Yksi syy tälle kirjeelle on siis varmaan se, että toivon, että joku sattuisi silloin tällöin käymään sivulla ja tökkimään, jos en ole aktivoitunut tarpeeksi :D Olen jo hälyttävästi ollut kirjoittamatta mitään nämä kuusi päivää, tosin kaksi kirjaa olen ehtinyt lukea. Yritin esimerkiksi kirjoittamisen sijaan päivittää ulkoasua, mikä loppui lyhyeen. Määrittämätön tunne vatsanpohjassa kyllä sanoo, että tulen yrittämään uudelleen (älkää antako sen häiritä).

Toinen syy oli tietenkin se, että kesällä on aina halua aktivoitua, koulun stressien puuttuessa ja auringon (ainakin silloin tällöin) paistaessa! Siksi ajattelin taas heräillä myös täällä nettisivustojen puolella, ja olisikin kiva kuulla, mitä muiden kesään kuuluu. Eli tulkaa ihmeessä jättämään viestiä takaisin; kesän kuulumisista, lupauksista, tavoitteista tai muista tuntemuksista! Toivon myös kovasti ehtiväni vihdoin lukea linkkareiden ja muiden verkoston kirjottajien tekstejä näin kesällä, vaikka lomankin aika tuntuu yhä rajallisemmalta, mitä enemmän tekemistä haalin. Miksi kesä tuntuu sitä lyhyemmältä, mitä vanhemmaksi tulee? Tässä tapauksessa se tosin onkin käytännössä edellistä lyhyempi, kun heinäkuussa alkavat työt.

Joka tapauksessa, jos pystyn (syyn yksi vuoksi) markkinoimaan vielä uusinta tarinaani, ”Tuhatkunta suljettua silmää” on tällä hetkellä kertomus ”maailmasta, jossa kristalleja, yrttejä ja ennustuksia tarjoavat kaupat ovat yhtä tavallisia kuin keskipäivän mattokauppiaat, tummaan verhoutuneet hahmot halkovat kuun jättämää auraa ja muistot sekoittuvat tulevaan”, esittelysivua siteeraten. Mikä sattui olemaan ihan mukava kuvaus, kun kerran itse tarina on vielä verhon takana piilossa ja teksti pätkän tavoin kokeilevan kuvallista!

Toivottavasti tavataan myös Footprintsin puolella ainakin kuulumisten merkeissä, tänne palailen ehkä pyjamalla, lukulaseilla ja teekupilla varustautuneena lukemaan, kun ehdin ;) Toivotan rutkasti kirjoitusintoa - mikäli sitä tarvitaan - auringonpaistetta ja lapsuuden kesien huoletonta fiilistä! :’)

Nimi: Sukka
Kotisivut: http://ethereal.suntuubi.com/

03.06.2018 23:52
Moikka! Miten ois linkinvaihto Etherealin kanssa? :3

Nimi: Murkki
Kotisivut: http://rheandall.palstani.com/

28.05.2018 17:40
Hei!
Veriperimässä tapahtuu jälleen, mutta lupaamme, että tämä tulee olemaan viimeinen nimen- ja osoitteenmuutos moneen vuoteen. Veriperimä on nykyään Rheandall ja uusi osoitteemme on http://rheandall.palstani.com/

Toivomme, että vaihtaisitte osoitteemme linkistänne mahdollisimman pian ja, jos käytössänne on bannerimme, vaihtaisitte senkin uuteen. Uudet bannerit löytyvät etusivultamme.

Hyvää alkanutta kesää!

- Rheandallin ylläpito

Nimi: bam
Kotisivut: http://perhosefekti.suntuubi.com/

22.04.2018 23:27
hei!
en tiedä, otatko linkinvaihtoon sivujeni kaltaisia riekaleita... mutta kyselen kuitenkin!
kyseessä olisi jonkin sortin personal-sivu, jonne keksin vielä jokin päivä sisältöä x)
pistäisitkö vastausta sivujeni chattiin? kiitos!

Nimi: Ai
Kotisivut: http://iwonderland.suntuubi.com/

19.04.2018 18:59
Heissan!
Tulla tupsahdin tänne pitkästä aikaa kun ajattelin tarkistaa, mitä linkinvaihtolaisille kuuluu, enkä kadu että tein niin! Vaikka en kovin usein lue ei-fantasiaa (varsinkaan suomalaista/suomeen sijoittuvaa), päätin kokeilla pari lukua Toinen Mahdollisuus? -tarinaa ja päädyinkin lukemaan sen läpi. On kiva aina välillä saada muistutusta, että arkielämänkin aineksista voi saada mielenkiintoisia tarinoita kerrottavaksi.
Pidin tarinan ideasta ja sitä oli mukava lukea. Tykkäsin myös todella paljon siitä, miten päähenkilö päätti muuttaa elämänsä suuntaa ja kaikista niistä syistä sen päätöksen taustalla. Päähenkilö (jonka nimeä en kyllä harmikseni muista, mainittiinko sitä edes?) oli mukavan ihmismäinen ja oli helppo ymmärtää sen näkökulmia.
Romanssipuoli jätti minut taas ehkä vähän kylmemmäksi, mutta olenkin aika nirso rakkaustarinoitteni suhteen, eikä noin lyhyehkössä tarinassa olisi ehkä ollut aikaa tai mitään järkeä alkaa punomaan jotakin erityisen monimutkaista ja vaiheikasta rakkaustarinaa.
Loppukin oli minusta hiukan "meh", koska se päättyi ehkä jotenkin hiukan äkkiä tai jotakin. Tomin kuoleman jälkeen (uups, spoilereita niille jotka eivät ole ehkä lukeneet vielä mutta) olisi voitu vielä palata jotenkin siihen, että miten päähenkilö on saanut elämänsä tolpilleen tai miten se työ jota se tekee elämänsä eteen on menossa hyvään suuntaan. Tarinan nimi on kuitenkin Toinen Mahdollisuus, joten ehkä entisen väkivaltaisen poikaystävän kuolema ei ole se loppuratkaisu. Iso tekijä siinä ehkä, mutta olisiko sen jälkeen voinut tulla vielä jotakin muutakin?
Mutta näitä pikku huomioita lukuun ottamatta meni kyllä oikein mukavasti alas ja jäi sellainen olo, että pitääpä pistäytyä taas piakkoin uudelleenkin!

Nimi: Varjolintu
Kotisivut: http://horizon.suntuubi.com/

09.04.2018 17:30
Lukaisin ensimmäisen luvun keskenjääneestä tarinasta, tykkäsin tosi paljon! Vaikka tarinalla ei kuvausta ollutkaan, miljöö (etenkin yhteiskuntarakenne!) vaikutti todella mielenkiintoiselta ja uniikilta näin yhden luvun perusteella. Mieluusti lukisin jatkoakin tälle tarinalle c:

Vastaus:

Nyt kun itse luin läpi niin kuvaus tosiaan aika vähäistä. Tuota on vielä kaksi lukua varastossa, eli toistaiseksi sen verran tulossa lisää ja katsotaan sitten Nälkäpelitarinan jälkeen, tuleeko enempää. Mukava kuulla, että tykkäsit cx

©2018 Ajatusteni romukoppa - suntuubi.com