Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja

Kommentit ja palaute ovat tervetulleita :)

Mainokset kuuluvat mainoskirjaan

Chat

 

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

16.08.2018 16:34
Moikka taas!

Luin tuon sun kirja-arvostelun "Jos olisit tässä" kirjasta ja oon 100% samaa mieltä sun kanssa kaikesta mitä sanoit. Mä vaan en itseasiassa lukenut sitä kirjaa - mä kuuntelin sen BookBeatista äänikirjana. Ykkösosan ostin ihan itselleni joten sen olen lukenut, mutta köyhä kun olen niin kuuntelin ilmaisella jaksollani BB:ssä sen. Normaalissa olosuhteissa olisin varmaan yökännyt sen kirjan päälle koska se teksti on juuri sellaista et alan voimaan pahoin (hömpänpömppää) mutta nyt, kun kyseessä oli kuitenkin kallis puhelimeni niin en voinut yökkiä sen päälle, mutta myös se että jollain kieroutuneella tapaa tykkäsin kuunnella sitä kirjaa (asiaan ehkä vaikutti hyvä lukija) ja vaikka *piip* juonenkäänne oli, kuten sinä sanoit, vääntämällä väännetty ja selittelemällä selitetty, niin jotenkin tuntui silti niin hyvältä lukea siitä maailamsta ja hahmoista taas pitkästä aikaa ensimmäisen kirjan jälkeen. Jos tajuat mitä tarkoitan?

Mä niin tykkään lukee muiden kirja-arvosteluita kun en ite niitä jaksa kirjoittaa vaikka mieli tekis :DD

Lähären nyt häiriköimästä tästä, tulen taas myöhemmin kuitenkin takaasin riehumaan!

Vastaus:

Hei, aina kiva saada sulta viestiä!

Pakko tunnustaa, etten enää muista, mikä juonenkäänne oli, mutta varmasti ihan surkea, kun ei sullekaan maistunut. Ja niin kyl tajuan ton että vaikka toisaalta se on väännettyä ja tekis mieli yökätä, silti sitä vaan jatkaa! En tiedä, mikä siinä tarinassa oli, jtnki se vaan lumos vaik oliki niin heikko esitys, en tiedä.

Äänikirjoja en oo ite koskaan kokeille pääasiassa, koska en pidä kuulokkeista korvissa. Mutta mikäpä niissä ois vikana, varsinkaan, jos on hyvä lukija nii ah, sehän ois mukava cx Tosin vaikka en käytäkään enää, oon iteki käyny sen ilmasen kk vetämässä ;D Katotaan, jos jotenki joskus sais toisenki ilmaseks, kuka tietää 8)

Näkemisiin!

Nimi: Sumu
Kotisivut: http://syyshehku.suntuubi.com/

13.08.2018 20:21
Heissulivei!
Tulisin kysymään semmoista kuin linkinvaihtoa Syyshehkun kanssa? Vastaus mieluiten meidän viekkuun :3

Vastaus:

Linkinvaihto sopii, vastailen c:

Nimi: Pelkotuoksu
Kotisivut: http://fi.pelkotuoksu.wikia.com/ ja http.//hopeaklaani.suntuubi.com/

10.08.2018 08:53
Nämä ovat upeat sivut! Tykkään varsinkin soturikissoja, ja ne olivat kyllä parhaita, mutta muutkin tarinat, ne olivat hyvin ja huolella kirjoitettu. Olet kyllä lahjakas!

Vastaus:

Hei mahtava kuulla, että tykkäsit Soturikissa-tarinoista! Katsotaan, jos niitäkin tulisi jossain vaiheessa kirjoitettua lisää c:

Nimi: Tuhkatassu
Kotisivut: http://hopeaklaani.suntuubi.com/

08.08.2018 11:21
Hei, miten olisi linkinvaihto Hopeaklaanin kanssa? Vastaus meidän viekkuumme, kiitos. Sivut ovat uudet ja hieman keskeneräiset, mutta valmistuvat kovaa kyytiä.

PS. Todella ihanat sivut, oon seurannut näitä jo pitkään. Olet hyvin lahjakas kirjoittaja.

Vastaus:

Linkinvaihto sopii hyvin, vastailen sinnepäin. Ja ihana kuulla, että pidät sivuistani, kiitos!

Nimi: Epsuxx
Kotisivut: http://sirpaleita.suntuubi.com/

06.08.2018 17:24
Hei! Linkinvaihtolaiselta sellaisia pikaisia terveisiä, että jään määrittelemättömän mittaiselle tauolle kiireen, inspiraationpuutteen ja muiden syiden vuoksi. Palaan kuitenkin kirjoittelemisen pariin, kunhan olot ovat suotuisammat. Toivottavasti saamme kuitenkin pysyä linkinvaihdossa kanssanne.

Kiitos ja hyvää loppukesää!

Ps. sulla on kyllä niin ihania päiväkirjapostauksia ja kaikkea muuta täällä, että melkein teki mieli perua koko taukoajatus xD No mutta onpahan jotakin innoittavaa sitten kun palailen kirjoittamisen pariin.

Vastaus:

Hei! Jos tuntuu tauolta niin ota se. Toivottavasti kuulen susta taas pian, energisenä ja reippaana jatkamaan kirjoittamista c;

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

03.08.2018 20:04
Olen käynyt täällä ennenkin, tosin eri nimimerkillä ja silloin ylläpidin eri sivua. Laitoin sanojeni mukaan osoitteen talteen ja tulin nyt käymään uudestaan! En vieläkään ole saanut aikaiseksi sne kummemmin tutkittua sivuja, mitä nyt päiväkirjaa luin jonkin matkaa ja nautin siitä kyllä harvinaisen paljon ! :) Toi author trivia tag kuulosti mahtavalta! Ja toi postaus ja vinkki et 'inspiraatio ja motivaatio ovat mahtavia, mutta niillä ei päästä pitkälle' iski mua päin kasvoja kyllä ihan saaaa... lujaa. Huh. Mahtavaa tekstiä!

Vastaus:

Kiitos! Mahtavaa kuulla, että päiväkirjastakin saa irti asiaa :D Toi inspi/moti vinkki on ehdottomasti yks itteänikin eniten jos ny voi sanoa niin pelottanut neuvo. Ihan niin ku sanoit, se iskee päin kasvoja. Ja hei jos trivia tagista tykkäsit, tee ihmeessä oma versio sivullesi!

Nimi: Tukki
Kotisivut: http://ethereal.suntuubi.com/

25.07.2018 19:47
Lisäsimme nyt Romukoppasi linkinvaihtoon! Anteeksi kun kesti :(

Vastaus:

Jes! Eikä todellakaan haittaa, kestihän tässä mullakin ;)

Nimi: Valeria
Kotisivut: http://footprints.suntuubi.com/

25.07.2018 01:43
Moikka! Vastailinkin jo sivuillani että ihana nähdä sinun palailevan hiljakseltaan päivittelyn pariin! Ota aikasi, kesä on kuitenkin kaikelle mitä mieli tekee! Olen tosiaan itse heinäkuun ajan yrittänyt pitäytyä runohaasteessa ja halusin vain jättää viestiä, että Nimetön-runokokoelmasi ensimmäinen runo on yksi lemppareistani. Olen saattanut tämän jo sanoakin, mutta se inspiroi minua vieläkin! :')

Vastaus:

Ihana kuulla, että pidät siitä! Ehdottomasti omasta mielestäni yksi parhaimpia runojani ja on uskomatonta kuulla, että runo on jopa inspiraation lähteeksi yltänyt cx

Nimi: Lumikatti
Kotisivut: http://https://aleatora.wixsite.com/magmell/

14.07.2018 16:57
Hei Unisiipi! Valitettavasti ihana Ajatusteni Romukoppa on merkitty nyt Mag Mellin sivulistaan epäaktiiviseksi. Ota toki yhteyttä sähköpostitse, jos haluat sivun merkittävän jälleen aktiiviseksi.

Vastaus:

Laitoin Mag Mellin puolelle viestiä, romppiksen voi taas palauttaa aktiiviseksi sinnekin ;)

Nimi: Neilikka

08.07.2018 19:17
Vaikka täälläkään ei näytä kovinkaan aktiiviselta, niin tulin ilmoittamaan, että Yellow card lopettaa toimintansa. Voitte siis poistaa sen linkkareistanne. Kiitos linkinvaihdosta!

Vastaus:

Kiitos ilmoituksesta ja linkinvaihdosta! Kaikkea hyvää jatkoon!

©2018 Ajatusteni romukoppa - suntuubi.com