Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja

Kommentit ja palaute ovat tervetulleita :)

Mainokset kuuluvat mainoskirjaan

Chat

 

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Rowan
Kotisivut: http://katvealueella.blogspot.fi/

15.10.2017 20:52
Hei linkinvaihtolainen!

Katvealue joutuu jäämään akuutimpien kirjoitusprojektien vuoksi tauolle ja palailee luultavasti sitten kevään myötä. Iso kiitos vielä kaikille, jotka ovat käyneet lukemassa ja kommentoimassa, palautteesta on ollut tarinalle paljon hyötyä <3

Hyvää syksyä
~Rowan

Vastaus:

Hei!

Kiitos ilmoituksestasi, merkkaan sivusi tauolla oleviksi tuonne linkinvaihtoihin....

Hyvää syksyä!

Nimi: Laris
Kotisivut: http://paperangels.arkku.net

15.10.2017 12:34
Heippa!
Pahoittelut, että vastavierailulle tulo kesti taas hieman. :) Yritin löytää viikonloppuna aikaa, koska silloin ehdin parhaiten lueskella, vaikka muutoin käynkin linkinvaihtolaisiani ja uusia päivityksiä kurkkimassa aika usein. Vieraskirjaan asti vaan ei aina jostain syystä tule matkattua.

Mitäs tänne kuuluu? Mitä elämässä on nyt meneillään ja mitä syksyllä on vielä edessä?

Samalla reissulla kommentoin lukemiani juttuja. Ensimmäisenä Naks, naks naks. Teksti otti minut mukaansa ja tämän halusin tosissani lukea loppuun jo heti ensimmäisen kappaleen luettuani. Pidän siitä, että teksti johdattelee tarpeeksi, mutta ei liikaa. Sain lukijana kuvitella ja pohtia hahmon tilannetta itse. Teksti on melkein runomaista. Itseasiassa pari kappaletta luinkin kuin runoa lausuisin. Tällaiset pätkät myös inspiroivat minua, tunnen heti halun palailla parin oman jutun pariin tämän luettuani. :)

Tuomion joukot oli kuin pidemmän tarinan alku. Tekstissä maalailtiin tarinan maailmaa ja alkutilannetta, jossa oli sopivasti jännitystä vetämään lukijan mukaansa. Kokonaisuutena kutkuttava ja kiintoisa kuvaus! Jos teksti olisi ollut pidempi, ehkä liika maailman selittäminen olisi alussa tuntunut informaatiotulvalta, mutta tällaisessa lyhyessä pätkässä se oli loistava herättämään kiinnostuksen. (Muutama kirjoitusvirhe jäi häiritsemään: 16-vuotias -> yhdysmerkit puuttuivat; lapsuudenystävä olisi ehkä yhdyssana, hallitsijapari samoin? Muutoin rakenteeltaan teksti oli eheä ja selkeä. En jäänyt kaipaamaan mitään.)

Kiitoksia kiintoisista teksteistä, joihin pääsin taas tutustumaan ja mahtavaa syksyn jatkoa! :) Toivottavasti näiden sateiden sekaan mahtuu myös muutama kaunis syyspäivä!

Vastaus:

Hei!

Kiva nähdä sua taas täällä viekunkin puolella cx Mulla vähän sama vika, että käväisen aina sivuja vilkuilemassa, mutta harvemmin saan mitään palautetta annettua, joten pystyn täysin samaistumaan.

Elämääni kuuluu hyvää(on loma, joten melkein voisi sanoa, että tietysti kaikki on hyvin). Tämä jakso koulussa on todella tiukka(useana päivänä kahdeksasta neljään), jtn töitä riittää ja kirjoittelun kanssa tsemppaamisessa on ollut hommaa, mutta nyt viikonloppuna olen saanut senkin suhteen kunnostauduttua, jtn olen tyytyväinen. Loppulomaksi olen lähdössä muihin maisemiin. Toivotaan, että se virkistäisi niin, että jaksaisi sitten uudella teholla pureutua arjen kiireisiin.

Ihana kuulla, että naksuttelu toimi hiukan erikoisemmasta ideastaan huolimatta! Siinä ja Kirjeitä kuolemalle novellissa on kummassakin aika runollinen tyyli, jolla tykkään kirjoittaa toisinaan sille tuulelle sattuessani. Mukava kuulla, että tyyli tepsi ja oli mieleen, vaikka vähän harvasanaisempaa onkin. Pidän tuosta novellista itse suuresti, joten tulen aina hyvälle tuulelle kuullessani, että se on jonkun muunkin mieleen c:

Tuomion joukot on yksi tämän sivuston vanhimmista pätkistä, jonka alunperin suunnittelin nimenomaan jatkotarinan aluksi. Jos jatkan joskus sitä(mitä kyllä epäilen, mutta jos) niin yritän tarkemmin välttää mainitsemaasi informaatiotulvaa. Kiitos myös kirjoitusvirheiden bongaamisesta, korjaankin ne heti...

Iso kiitos sinulle kommenteistasi! Toivotaan tosiaan, että säät tästä paranisivat cx

Nimi: Myrskymieli
Kotisivut: http://pilkunjalkeen.suntuubi.com/

14.10.2017 12:17
Moi!
Kyselit linkinvaihtoa Pilkun kanssa, ja tulin vain ilmoittelemaan että se sopii hyvin.
Kiitoksia myös kannustavasta palautteesta! :)

Hyvää syksyä!

Vastaus:

Mahtavaa!

Hyvää syksyä!

Nimi: nxx
Kotisivut: http://deadendtown.suntuubi.com/

13.10.2017 09:21
Ei mitään hätää, ymmärrän kyllä hyvin! Siinä tapauksessa poistan Romukopan linkin Destinationista ja toivotan tänne hyviä jatkoja, sillä materiaalia tulee jatkossakin hyvin aallottaisesti silloin, kun inspiroi kirjoittaa.

Hyvää syksyä teillekin!

Vastaus:

Hyvää syksyä(part 2.)!

Nimi: nxx
Kotisivut: http://deadendtown.suntuubi.com/

08.10.2017 21:20
Heippa! Ilmoittelit linkinvaihdon päättymisestä epäaktiivisuuden vuoksi, joten ajattelin udella, minkä lasket epäaktiivisuudeksi? Blogissa ja tarinapuolella on ollut aika hiljaista, mikä on aika tavallista, mutta esimerkiksi ulkoasu päivittyi ihan pari päivää sitten ja käyn paikalla vähintään kerran viikossa. Ymmärrän kyllä hyvin, jos se ei riitä, ja siinä tapauksessa toivotan kaikkea hyvää teille.

Vastaus:

Hei!

Lasken aktiivisuudeksi uuden sisällön eli sen, mitä mahd. lukijat voivat seurata. Tältä kannalta Destination Anywhere on (valitettavasti) ollut epäaktiivinen ja sen takia päätin poistaa sen linkinvaihdostani.

Toivottavasti ymmärrät, hyvää jatkoa ja laita ihmeessä viestiä, jos aktivoidut myös sisällön tuottamisessa!

Nimi: Pantterikakku
Kotisivut: http://www.pantterikakun.suntuubi.com/

08.10.2017 12:06
Tervehdys! Tässäpä pyytämäsi arvostelu :)

Ensimmäisenä sivuille tultaessa huomio kiinnittyi hyvinkin silmiinpistävään ja räikeään taustaan. Se tuntui hyppäävän silmille ja hetken verran meni totutella, ennen kuin pääsi kunnolla kiinnittämään huomiota kaikkeen muuhun. Tausta kuitenkin sopii sivujen muuhun värimaailmaan todella hyvin, ja luo kyllä pirtsakan vaikutelman sekä sivusta että niiden ylläpitäjästä. Ulkoasu on hyvällä maulla toteutettu ja valittu, ja plussaa siitä että copyright-merkinnät on sekä ulkoasussa että erillisellä sivulla tosi hyvin merkittynä, se kun tahtoo nykyään joiltakin unohtua.

Etusivun tekstissä pidin siitä, että se oli tarpeeksi lyhyt ja ytimekäs. Olit saanut siihen kaiken oleellisen mahdutettua, eikä se ollut liian uuvuttavaa luettavaa. Etusivulta löytyi myös kohta, jossa luki viimeisimmistä päivittelyistä, ja se on todella hyvä, sillä siitä näkee heti kannattaako sivuille parkkeerata pidemmäksikin aikaa uusia juttuja odottelemaan vai onko se turha toivo. Aktiivisuudesta iso plussa!

Oma esittelysi oli mielenkiintoinen ja toi esille tärkeimpiä piirteitä sinusta ja elämästäsi. Tuntuu, että tunnen sinut paremmin jo pelkän esittelytekstin perusteella. Se oli mielenkiintoisesti kirjoitettu eikä mitenkään yksitoikkoinen. Muutenkin sivusi on jotenkin koottu niin, että sinusta itsestäsi paljastuu aina pieniä osia sitä mukaa kun sivuilla etenee ja lukee kirjoituksiasi, tunnut tuovan kirjoituksiisi paljon itsestäsi. Vaikutat mielenkiintoiselta persoonalta.

Paljon jo julkaistuja tekstejä ja ilmeisesti lisää on vielä tulossa. Tekstit ovat pikaisesti silmäiltynä hyvällä maulla ja taidolla kirjoitettuja, sekä mielenkiintoisia. Minusta eri tekstityypeille oli annettu mielenkiintoiset nimet, mutta ne eivät kertoneet paljonkaan itse teksteistä ennen kuin klikkasi linkkiä ja totesi, että jassoo, nämä ovatkin jatkotarinoita. Ensikertalaisen lukijan kannalta olisi helpompaa, jos samassa yhteydessä olisi pieni kuvaus että millaisia tarinoita juuri se linkki pitää sisällään. Mutta koska linkkejä ei montaa ollut, niin eipä tämä suurta vaivaa aiheuta tällaisenakaan. Oli myös hyvä, että olet jaoitellut selkeästi fantasia- ja oikean maailman tarinat erilleen. Se helpottaa itselleen mielenkiintoisten tekstien löytämistä. Pidin myös siitä, että jatkotarinoissa oli erillinen ns. esittelysivu, joka kertoi hieman tarinasta. Olisin kaivannut myös sutaisuihin tekstien alkuun vaikka ihan vain muutamaa sanaa kertomaan tekstin aiheesta.

Kiva homma, että olet kirjoitellut muutakin kuin pelkkiä tarinoita. Mielestäni siitä jo tunnistaa hyvän kirjoittajan, että osaa mukautua monenlaiseen. Kirjallisuusesseitä on välillä mukavaa lukea ihan vain vaihtelun vuoksi, ja ne osoittavat samalla aktiivisuutta kirjallisuuden saralla, mikä on hyvä pohja kirjoittajalle. Siitä saa jotenkin pätevämmän ja aikuismaisemman kuvan. Päiväkirjan tekstit olivat sopivan lyhyitä ja niiden kautta pääsi paremmin tutustumaan sinuun, joten siitäkin kyllä plussaa, että sitäkin aktiivisesti päivittelet mielenkiintoisilla teksteillä.

Kokonaisuudessaan sivut ovat mielestäni todella hyvät. Suuria kirjoitusvirheitä ei silmiin sattunut ja kaikki on muutenkin hyvällä suomen kielellä kirjoitettua. Sivut ovat kauniit ja yhtenäiset, kaikki liittyy jollakin tavalla kaikkeen eikä mikään ponnahda esiin joukkoon kuulumattomana. Selkeys, pirteys ja mielenkiintoinen kirjoitusote ovat tämän sivuston valttikortteja.

- Pantterikakku

(Mikäli haluat antaa palautetta arvostelusta, sen voi laittaa viestinä vieraskirjaan. Toivoisin myös, että linkkaisit sivuni, mikäli sinulla on erillinen paikka arvostelijoille. Kiitos ja kumarrus.)

Vastaus:

Iso kiitos arvostelusta! Aina mukava saada kuulla jonkun toisen näkökulmaa ja mielipiteitä!

Tosiaan tekstityypit nimetty hiukan erikoisemmin, tavoitteena oli tuoda vähän sivuston "romukoppa" -teemaa esiin. Onneksi eivät kuitenkaan olleet erityisen haastavia, kun otsikkoja oli vain pari, niin että ei niiden poistamista tarvitse alkaa harkitsemaan. Sen sijaan pitääpä harkita noita esittelytekstejä novelleille, kiitos ideasta.
Mukava kuulla, että myös esseet maistuivat cx Niistä harvemmin kuulee kommenttia ja joskus mietin, lukeeko niitä kukaan, joten oli tosi kiva kuulla, että niitäkin vilkuillaan.

Kiitos ja kumarrus, ehdottomasti suosittelen sua hiukan eteenpäin niin saisit mahd. uusia asiakkaita(jos arvostelun pyytämistä voi asiakassuhteeksi kutsua) c:

Nimi: Runokettu
Kotisivut: http://www.painajainen.w2.fi/

06.10.2017 12:03
Kuinkahan monta muutosta sivuni onkaan kokenut pienen elämänsä aikana? Liian monta. Mutta yksi muutos sallitaan vielä, eikö?
Milloin milläkin nimellä tunnettu Notkelma herää nyt, kun luonto aikoo käydä nukkumaan. Paikka on yhä tuttu ja turvallinen oma itsensä, vaikkakin pienten korjausten kera. Ylläpitoakaan ei ole vaihdettu, vaikka eri nimellä kulkeekin.

Olet (ollut) linkinvaihdossa Painajaisen kanssa, otetaanko jatkot vai puretaanko sopimus? Pahoittelen epäaktiivisuuttani, mutta en aio antaa mitään liioiteltua selitystä. Laiskuuttani ja huonomuistisuuttani olin unohtanut koko paikan. Yritetään kuitenkin uudestaan, taas.

Vastailetko Notkelman vieraskirjaan? En mä kuitenkaan muista tulla katsomaan vastaustasi. Kiitos.

- Runokettu

Vastaus:

Ihanaa kuulla, että painajainen(tai pitemminkin uusi versio siitä) on palannut eloon cx Toki linkinvaihto sopii uudestaan, laittelen sinnepäin viestiä...

Nimi: Houru
Kotisivut: http://slave.suntuubi.com/

05.10.2017 10:43
Hei linkinvaihtolainen, nyt on aika lokakuun kuulumisten.

Slave on elänyt koko kesän hyvin epäaktiivisen aktiivisena, mitä haluan heti ensitöikseni pahoitella. Kirjoittaminen on ollut pitkään intohimoni ja on edelleen, mutta erinnäisistä syistä uutta tekstiä ei ole vain syntynyt. Joka tapauksessa olen ravistellut tomut olkapäiltäni ja päättänyt ryhdistäytyä. Uusia tarinoita on luvassa, mutta vanhat hoidetaan ensin pois alta. Toisin sanoen työstän tällä hetkellä kesken olevia tarinoita: Minä rakastan sinua & Human? Kohti päätöstään, jonka jälkeen katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Anyway toivon, että juuri sinä olet yhä halukas jatkamaan linkinvaihtoa, vaikka sivustoni onkin ollut "kuolleena" tovin ajan.

Vastaus:

Hei!

Mukava kuulla, että sivusto alkaa taas aktivoitua cx En ole tainnut sitä missään vaiheessa poistaa linkinvaihdosta, jtn sitä ei tarvitse sinne lisätäkään. Käyn vielä ilmoittamassa sivullasi tästä...

Hyvää ja aktiivista syksyä!

Nimi: kelmeckis
Kotisivut: http://footprints.suntuubi.com/

28.09.2017 16:55
...jäi nyt kirjoittamatta mitään tuosta "Olet sokea"-keskustelukohdasta, joka herätti paljon ajatuksia itsessään, mutta ehkä parempi näin tällä kertaa :d Sen vielä, että vaikka muistisairaudetkin ovat vakava ja joillekin jopa ahdistava asia, pidin siitä että loppukappale vei huomion itsetuhoisuudesta ja synkästä maailmankuvasta vähän syrjempään :)

Vastaus:

Se oli tarkoitettu pieneksi ajatusherkuksi, hienoa, että sen huomasi! On myös helpottava kuulla, että hiukan etäännyttävä loppu toimi. En halunnut liian raskaasti lopettaa, kun muuten aika haastava aihe.

Nimi: kelmeckis
Kotisivut: http://footprints.suntuubi.com/

28.09.2017 16:52
Heippa! Minun puoleltani on ollut tässä pieni tauko, kun yliopiston alkaessa on pitänyt keskittyä ihan vaan kouluhommiin ja tottua uuteen arkeen, mutta päätin tänään sitten palailla selailemaan suntuubiin ja katsoa, olisiko sinulta tullut uusia tarinanpätkiä. :) Se olikin hyvä idea, luin Jääkarhuaitauksen ja Vettä keuhkoissa, ja pidin molemmista! Ajattelin tulla myös jakamaan lyhyttä kommenttia, ihan vaan koska ite ainakin tykkään kommenteista, turhia tai ei :D

Jääkarhuaitauksessa olit (taas) osannut hienosti kuvata lapsen näkökulmaa - etenkin minäkertojassa sanoisin sen olevan vaikeaa, mutta hyvässä lauseenrakenteessa oli silti lapsekkaita oivalluksia ja pohdintoja siten, että perspektiivi säilyi uskottavana. Lukiessa tarina tuntui sopivan simppeliltä ja näihin lapsen pohdintoihin keskittyvältä, mutta siitä huolimatta lopussa kihosi kyynel silmäkulmaan - en edes huomannut, missä kohtaa tekstiä lumosit kiintymään hahmoihin, mutta äidin ja isän sanoista heräsi myötätunto ja itsellekin helpotus, että kaikki oli hyvin! Aitaukseen tippuessa jäi ärsyttämään ja mietityttämään, tulikohan tuolle tönäisseelle miehelle jotain seurauksia ja arvoituksen selviämistä hiukan odotti, mutta loppuun päästessä sitä ei enää kaivannut, eihän se ollut Tertun kokemuksessa oleellista.

Vettä keuhkoissa -novellista tuli mieleen paljonkin asiaa, päällimmäisenä jäi tuo tajuntaan ymmärryksen iskevä plot twisti loppukappaleessa. Vaikutus oli varmaan kuten toivottu, hetki piti silmiä räpytellä, ja tällaisessa lyhyessä tekstipätkässä se toimi oikein hyvin. Loppupeleissä tykkään itse kuitenkin eniten juonenkäännöksistä, joihin johtavan leivänmurupolun voi nähdä, kun tarkemmin lukee tarinaa alusta uudestaan - keskikohdilla miehen kuvaaminen oli vähän vähemmällä, mikä toimi kerronnan sokeana pisteenä, mutta alkuvaikutelma miehestä oli loppuun verrattuna aika erilainen. Muistisairaudet aiheena on monelle varmasti hyvin vetoava asia, ja se yhdistettynä vakavaan masennukseen teki mielenkiintoisen asetelman. Ehkä juuri tämä itsetuhoisuus vaikutti myös alkuasetelmaan, jonka perusteella loppua ei osannut ennustaa, ja se toisaalta jätti myös mietiskelemään: kuinka todennäköistä olisi pahan muistirappeuman kanssa, että taustalle jäisi vaikuttamaan krooninen masennus? Hyvin mietityttävä tarina, etualalle jäi ajatus pelkästä äkillisestä juonenkäänteestä, mutta hetken päästä huomasi pohtivansa myös novellin aiheita.

Jälleen oli hauska huomata, miten vahvasti tarinasi punoutuvat dialogin ympärille - itselle olisi tullut mielihalu esimerkiksi toisen novellin kohdalla kuvata kovasti veden raskauttamia vaatteita tms, vaikka sellaiselle ei ollut mitään tarvetta, tarinahan toimi juuri niukalla kuvailulla parhaiten, esimerkiksi koska ”tuntemattomaan” mieheen ei osannut keskittyä, kun tätä ei paljoa kuvattu. Keskustelupainotteisuus ja keskustelusta paistavat persoonat vetävät aukottomasti investoitumaan juoneen!

Piti tulla lyhyet kommentit mutta taisivat taas vähän venähtää :p Tässä joitain ajatuksia - toivottavasti sulla on syksy lähtenyt hyvin käyntiin! :)

Vastaus:

Juu, iteki oon vähän joutunu hidastamaan päivitystahtia ja etenkin toisten tarinoiden kommentointi on jääny. Iso kiitos sulle siitä, että koulukiireistä huolimatta jaksoit piipahtaa täällä lukemassa ja vielä kommentoimassa, kommenteista tulee aina hyvälle mielelle ja ne jos mitkä antaa lisävoimaa! Yritän ehtiä vastavierailulle pian, ehottomasti haluan jakaa kommenttien hyvää fiilistä ja rakentavaa palautetta eteenpäin c:

Ihana kuulla, että pidit Jääkarhuaitauksesta! Sitä oli todella hauska kirjoittaa, jotenkin lapsenomaisuus tuli aika luonnostaan, vaikka ei teksti tietenkään täysin pikkulapsen rajoissa pysynyt. Se on sen verran haastavaa, että aina tarvitsee lisätreeniä. Mutta hienoa, että Tertun ajatukset ja oivallukset pitivät kertojan uskottavana, siihen pyrinkin! On aina myös superhienoa kuulla, että tekstistä heräsi tunteita. Se on itselleni merkki siitä, että olen onnistunut cx

Vettä keuhkoissa muokkaantui aika paljon kesken kirjoittamisen, alussa en edes ajatellut loppua ja se tuli vain jostain siinä keskivaiheilla mieleen. Nyt kun luen tuota uudestaan, alussa mies tosiaan kuulostaa aika erilaiselta kuin lopussa. Voisin ajan kanssa muokata sitä hiukan uskottavammaksi ja nimenomaan lisätä jonkun leivänmurun joukkoon. Kiitos tästä huomiosta! Kirjoitan harvemmin tekstiä, jossa on näin voimakkaita juonenkäänteitä ja siinäkin minulla on varmasti vielä parannettavaa. Kehuistasi ja huomioistasi tuli heti sellainen fiilis, että haluaisin kirjoittaa uuden kiepsahtavan novellin/pätkän.
En ole aivan varma tarinan faktapuolesta, että miten masennus-muistisairaus kombo toimii, mutta ainakin mahdollinen se on. Toisaalta jos on paha muistisairaus, miten masennus vaikuttaa(kun ei nimenomaan muista). Erinomainen kysymys, tästä olisi kiinnostavaa lukea joku artikkeli. Ehkä sellaisen saisi jostain kaivettua...

Oon tottunu kirjottamaan aika dialogi-johtosta tekstiä, harvemmin enää edes ite huomaan sitä. Onneks se ei kuitenkaan oo huono asia! Joissain tapauksissa kuten fantasiassa, kuvaileminen on tosi tärkeetä ja siinä on tällä hetkellä kenties suurin opettelun paikkani, mutta näin meidän maailmaan sijottuvissa tarinoissa tää tyyli toimii hyvin. Hienoa kuulla, että vuorosanoista kuulee henkilöiden persoonia! Sitä yritän aina tavoitella, koska kuvailu jää nimenomaan vähemmälle.

Ja eipä pitkissä kommenteissa mitään vikaa ;) Mullaki tää vastaus vähän venähti :'D

©2017 Ajatusteni romukoppa - suntuubi.com