Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja

Kommentit ja palaute ovat tervetulleita :)

Mainokset kuuluvat mainoskirjaan

Chat

 

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Orion
Kotisivut: http://capricorn.simplesite.com/

10.12.2017 12:52
Hei!
Olet linkinvaihdossa tarinasivustoni Capricornin kanssa, ja nyt linkinvaihtolaisilla on mahdollisuus kertoa sivuistaan hieman enemmän kuin nimen. Voit kertoa muutamalla lauseella sivuistasi ja lisään sen tiedon linkinvaihtosivulle, ja niin ihmisten on helpompi saada jonkinlainen näkemys siitä, millainen sivustosi on.
Jos haluat kertoa sivuistasi, laitathan vastauksen vieraskirjaani, jotta löydän sen nopeammin. :)

Nimi: Ranica
Kotisivut: http://nightwolves.suntuubi.com/

05.12.2017 22:13
Moikka!

Pakko sanoa, että olet kyllä yksi taitava kirjailija! c: Sen tajuamiseen meni hetki, mutta kun luin Varjo näkökenttäni laidalla ja keskeytin lueskeluni mennäkseni syömään.. Tunnetila oli suoraansanottuna synkkä ja masentunut, ja se fiilis jatkui vielä lukemisen ulkopuolellakin, olin vissiin vähän liiankin uppoutunut ja eläytynyt tekstiin :D
Joten propsit tästä, hyvin oot osannu kuvailla kaiken ja rakastin tuota tarinaa ihan älyttömästi!

Mutta siis, tulin kyselemään linkinvaihtoa, joten jos siitä voisit heittää vastausta meidän viekkua kohti! Suistuin vähän raiteilta tässä linkinvaihtopyynnössä. cx

Vastaus:

Voi apua, kiitos! Ihan uskomatonta kuulla, että tunnetilat jää päälle. Tulee tosi onnistunut fiilis, kun tällaista saa kuulla c': Mukavaa, että muutenkin pidit tekstistä cx

Linkinvaihto sopii oiken hyvin, vastailen ja lisäilen...

Nimi: Seeker
Kotisivut: http://tunturiviima.suntuubi.com/

04.12.2017 10:56
Heips!

Et välttämättä enää muistakaan, mutta olimme joskus linkinvaihdossa keskenämme, kunnes unohdin sivuni pitkäksi aikaa tuuliajolle ja ilmoitit lopettavasi linkinvaihdon.

Nyt olen palannut eri nimellä, toivottavasti myös aktiivisempana, ja alkanut työstää sivustoani toimintakuntoon! ;) Niinpä ajattelin tulla kyselemään, miten olisi uusi linkinvaihto In The Airin kanssa? Vastausta vieraskirjaamme, kiitos :D

Piparintuoksuista joulun odotusta toivotellen,
- Seeker

Vastaus:

Pakko kyllä todeta, että nyt en muista. Tosi kiva, että kuitenkin muistit/löysit viekustas mut ja tulit laittamaan viestiä! Toki linkinvaihdon jatko sopii, vastailen vielä sinnepäin...

Nimi: Orion
Kotisivut: http://capricorn.simplesite.com/

30.11.2017 14:16
Teimme pienen osoitteenmuutoksen, sillä muistin omistavani erään vanhan sivun, jota ei ole päivitetty ja sinne saa yhä kunnon vieraskirjan ja lininvaihtosivun. Linkki mukana. :)

Vastaus:

Uusi linkki päivitetty listaan :)

Nimi: Orion
Kotisivut: http://capricorns.simplesite.com/

28.11.2017 16:02
Moikka!
Kävisikö sinulle linkinvaihto upouuden tarinasivustoni Capricornin kanssa? Vastaus meille päin, kiitos! :)

Vastaus:

Toki! Vastailen...

Nimi: beebs

18.11.2017 20:50
Jos oot kirjailija, mikset osaa kirjoittaa sanaa kirjailijanalku yhteen? :D

Vastaus:

Kiitos korjauksesta! Olen heikko yhdyssanoissa, niitä ja muitakin virheitä saa ihmeessä korjata tänne niin saadaan sivustosta entistä siistimpi c:

Nimi: Vilma
Kotisivut: http://vrtkielojoki.suntuubi.com/?cat=1

18.11.2017 16:13
Kävisikö linkitys vasta perustetun virtuaalitalli Kielojoen kanssa?

Vastaus:

Juu, vastailen...

Nimi: Nike
Kotisivut: http://nike.w2.fi/

12.11.2017 15:02
Hei!

Valtakunta herää taas tauoltaan ja 'aktiivistuu' jälleen. Kyselisinkin nyt, onko teillä taas halukkuutta lähteä linkinvaihtoon Valtakunnan kanssa? Ajattelin aloittaa kokonaan puhtaalta pöydältä, eli linkinvaihtolista on tyhjennetty. :)

Vastaus:

Toki! Vastailen sinnepäin...

Nimi: Casper
Kotisivut: http://www.vrtrandom.suntuubi.com/

11.11.2017 18:15
Hei linkinvaihtolaiseni!

Olisiko aika jättää pienet kuulumiset? Tämä taitaa olla virallisesti Aliven ensimmäinen linkinvaihtolaisille kirjoitettu kirje, mutta sitä pidemmin miettimättä aloitellaanpa kuulumisien vaihtoa. Toivoisin teidän vastaavan vieraskirjaamme, mutta pakollistahan tämä ei missään nimessä ole :) Olisi todella mukavaa kuulla siis myös teidänkin kuulumisianne.

Itselläni tosiaan URL-elämälle riittää ihan kivasti aikaa, mutta intohimoni kirjoittamiseen on taantunut lukion aloittamisen jälkeen varsinkin uuden äidinkielenopettajan myötä, joka sekoitti pakkaani todella pahasti heti ensimmäisessä jaksossa. Kirjoittamisinnostukseni taisi kadota sen äidinkielen kurssin myötä, mutta onneksi lukiossa opettajien suhteen on valinann varaa, vai kuinka?

IRL-elämäni ei siis ole kovinkaan kiireistä, mutta pakko myöntää, että väsyttävää. Nyt minulla on ollut helppo jakso ja aikaa riittää, mutta olen silti saanut vain kaksi pahaista tekstiä aikaiseksi ja aloiteltua yhden tarinani neljättä lukua. Alive on siis jota kuinkin hengissä myös tarinoinnin suhteen eikä se ole surkea saavutus siihen nähden kuinka epäaktiivinen todellisuudessa voisin olla.

Elämääni on tullut muutama positiivinen muutos, mutta myös isompien lähinnä henkisten ongelmien kanssa olen paininut jo lähemmäs kuukauden tai kaksi.

Eli hengissä ollaan. Olipas tylsät kuulumiset, mutta hei, enskerralla paremmin?

Enenn kaikkea hyvää marraskuun alkua (ja jo valmiiksi joulun odotusta) ja kirjoitusintoa teille ♥

Vastaus:

Uuu, kirje cx

Ikävä kuulla, että lukio-opesi on ollut noin kurja xd Onneksi valinnanvaraa tosiaan on, jos on vähänkin isompi koulu, että eiköhän sieltä sullekin löydy sopiva. Kurjaa, jos yhden opettajan takia innostus laskee pitkäksi aikaa, mutta tottahan se on, että opettajat vaikuttavat paljon opiskeluun ja motivaatioon.

Täälläpäin on ollu hiljasta, minkä voi huomata jo viikon vastausajasta :'D Koulukiireitä on ollu sen verran, että ei oo aika tänne kunnolla riittäny ja kun vielä nanowrimoa kirjottelen, nii ei kertakaikkiaan kaikkialle taivu. Mutta nyt koeviikon tullessa pitäis olla myös enemmän aikaa omiin juttuihin, joten enköhän tästä aktivoidu.

Hyvää joulun odotusta ja kirjoitusintoa sinnekin päin!

Nimi: kelmeckis
Kotisivut: http://footprints.suntuubi.com/

08.11.2017 00:43
Hei taas! :) Kävin lukaisemassa tuon Viallinen sydän, ja huhhuh, oli kyllä synkemmät teemat tällä kertaa :D Jätin tarinan muhimaan sen luettuani ja tänne palattuani tajusin, että eihän minulla ole paljoa mitään sanottavaa tarinasta - hyvällä tavalla! Pidin siitä, miten rakensit tilannetta ja miljöötä pikkuhiljaa, niin ettei alussa tiennyt muuta kuin kidnappaustilanteen, josta maailmankuva alkoi nimien ja niihin kytköksissä olevien yhteiskunnan sosiaalisten rakenteiden kautta (sekä muiden tekstiin ripoteltujen yksityiskohtien kautta) laajentua, siten että lopussa tarina tuntui jo täyteläiseltä eikä mitään kaivannut mielikuvia täydentämään. Näkökulmanvaihdoksetkin toimivat tarinassa erinomaisesti, kertominen ensin Ilian näkökulmasta toi tilanteeseen sen sokkouden, jota tarvittiin, ettei juoni paljastunut lukijalle heti. Kidnappauksen syyn paljastumisen jälkeen Xinin perspektiiviin siirtyminen kävi sulavasti ja ilmi kävi, että kyseessä oli tarinan päähenkilö. Loppu oli musertava ja toimi hyvin moraalisena ajatusleikkinä. Noin yleensä en pidä näin tummaan nuottiin loppuvista tarinoista kuin tämä, mutta se on vain oma mieltymykseni, ja tarina ja sen loppushokki ehdottomasti toimivat näin novellina, jolloin synkkä loppuvaikutelma ei jätä liian vahvaa jälkeä. Ehdottomasti todella onnistunut tarina siis! :’)

Vastaus:

Hellurei!

Mukava nähdä suakin! On ollut niin paljon kiireitä tällä ja viimeviikolla, etten ole ehtinyt erityisemmin suntuubissa surffailla ja tulla moikkailemaan.

Kiitos kehuista c': Lukaisin tekstin uudestaan läpi ja tosiaan aika synkkähän se on. Onneksi ei kuitenkaan liian synkkä ja silti toimi, vaikka tyyli olikin hiukan rajumpi. Mukava myös kuulla, että maailman luonti onnistui novellissa. Siitä stressasin aika paljon, kun en halunnut alkaa saarnaamaan, mutta toisaalta paikasta piti kuitenkin kertoa. *huokaisee syvään helpotuksesta*

Iso kiitos kommentista ja vierailusta! Yritän kiireiltäni ehtiä pian vastavierailulle cx

©2017 Ajatusteni romukoppa - suntuubi.com