Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja

Kommentit ja palaute ovat tervetulleita :)

Mainokset kuuluvat mainoskirjaan

Chat

 

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Shadowhunter
Kotisivut: http://ruskahallan.suntuubi.com/

13.12.2018 20:43
Hei linkinvaihtaja!

Hyvää joulua!
Kuten suurin osa varmaan huomasi, The Silent One oli motivaation puutteen vuoksi tauolla noin kuukauden verran ja nyt oli sellainen olo, että haluan taas kirjoittaa ja kokeilla, että jos nyt onnistuisi.
Olin päättänyt myös Silentin avatessani, että englanniksi en kirjoita. Kuitenkin kävi niin, että lisäsin pari lyhyttä kirjoitusta englanniksi sivuille ihan myös näin opintomielessä :D Sydän täynnä tulta- kirjasta on tullut vain yksi luku ja toista olen kirjoittanut ainakin sen pari kuukautta, tosin aika isojenkin taukojen kanssa. Sen kanssa menee vielä aikaa, mutta eiköhän lisää lukuja jossain vaiheessa ala vielä ilmaantua!

Oma elämä on ollut nyt aika hektistä aikaa, joka oli myös osasyy netistä vetäytymiselle. Koulu on vienyt kaiken energian, rästitehtävät ei oikein nappaa enkä koulussa ole aina jaksanut käydäkään.
Tän vuoden joulu ollaankin perheen kanssa ensimmäistä kertaa ihan jossain muualla kun kotona. Ollaan ensi viikon perjantaina menossa Saimaalle Holiday Club kylpylähotelliin majailemaan viikoksi ja joulukin sitten menee siellä. Ihan kiva olla muissa maisemissa, ehkä tekee hyvääkin tämän hetkiselle mielenterveydelle :D

Pitkää en nyt jaksa raapustaa, eikä tänne suuntaan oikein tällä hetkellä muuta kuulukaan. Mutta meistä kuullaan vielä, Silent ei ainakaan lopeta ihan vielä! :)
Hyvää joulun odotusta sinne ♥

Nimi: Vaeltaja
Kotisivut: http://www.kuiskaus.suntuubi.com/

08.12.2018 21:29
Hei vaan rakkaat yhteistyökumppanit ja linkinvaihtajat!


Tässä sitä ollaan kuukausikirjeen äärellä (vai onko tää vuosikirje kun tää on eka ja vika koko tänä vuonna?). Toivotaan että ensi vuonna tulisi hieman useammin otettua yhteyttä teihin ja ylipäätään koko suntuubi-maailmaan.
Tässä vuoden viimeiseen kirjatenttiin lukiessa koin ylitsepääsemättömän inspiraation (tai ylitsepääsemättömän lukemisen viivyttämisen) ja oli yksinkertaisesti pakko päästä kirjoittamaan tätä teille. Mitä teille kuuluu? Olen äärimmäisen pahoillani, että en ole kerennyt säännöllisesti käymään kylässä. Intohimoa ja tahtoa riittäisi, aikaa taas ei. Koen että omakin inspiraatio ja motivaatio kirjoittamiseen on matalemmalla, kun ei pääse ihailemaan muiden aikaansaannoksia. Saan niin kovasti voimaa ja halua tehdä tätä teiltä kaikilta!


Joululahjastressit alkaa olemaan taputeltu (tässä täytyy nyt tietää että r a k a s t a n joululahjojen ostamista läheisilleni ja panostan niihin ajatuksillani äärettömän paljon), samoin kuin sitten opiskelijatilini. Vielä kun saisi ensi viikon käytyä ahkerasti koululla, saisi unohtaa koulujutut kolmeksi viikoksi ja keskittyä lomaileen! Josko silloIn saisin taiteen parista taas itseäni niskasta kiinni? Toivotaan. Ainut kirjoitus mitä olen tehnyt koko tämän syksyn aikana on blogikirjoitus fuksisyksystä ainejärjestömme sivuille ja sekin vähän niinkuin nakitettiin minulle kirjoittajataustani takia. Toisaalta kovin senkin hyvin antoisaksi, joten se teki ehkä ihan hyvää minulle näiden koulujuttujen välissä.

Uusi vuosi ja uudet kujeet? Onko jo lupauksia tai suunnitelmia ensi vuodelle? Minulla ei ole konkreettisia, mutta paljon on ajatuksia ja toiveita. Uudeksi vuodeksi ollaan näillä näkymin suuntaamassa Lappiin, mökki on meille varattuna mutta muuten kaikki suunnitelmat ovat vielä toistaiseksi auki. Fiiliksen mukaan siis, niinkuin aina minun seurassa.

Toivoisin kovasti että tulisitte kertomaan omia fiiliksiä koko tästä kuluneesta vuodesta (mä en todellakaan ole ollut lainkaan kartalla täällä, joten antaa tulla sitten kunnolla!!) ja tulevastakin.

Rauhaisaa joulun odotusta, joulua ja uutta vuotta kaikille♥
-Vaeltaja-

Nimi: JW
Kotisivut: http://gardyloo.suntuubi.com/

04.12.2018 19:25
moikka!

olenkin täällä tällä kertaa vähän uusilla asioilla, nimittäin linkkarikirjettä lähettelemässä! c:' muilta asioilta kun hetkeksi ehtii livahtamaan pakoon niin täytyyhän sitä tulla teillekin hieman elämänmenosta kertomaan :D

tosiaankin, tuon kirotun koulun kanssa on ollut ihan hirvittävän paljon hommia, en edes tiedä että mitenkä minä jo näin aikaisin elämässä päädyin pyörimään pelkän koulun ympärillä... kokeita pukkaa suunnilleen joka viikko, arvosteltavia kotitehtäviä, esseitä sun muita on ihan riittävästi niitäkin, pelkästään kaiken sen ajattelu sattuu sydämeen ':D juuri viimeistelin muistiinpanoni huomista historian esseetä varten ja tein hieman muitakin läksyjä alta pois, ja nyt on oikein hyvä olo kun sai jotain vihdoinkin tehtyä!

gardyloon puolella on ollut pelottavan hiljaista, mutta kuolemassa ei olla! runoja tulee vielä aina kun vain niitä pääsen raapustelemaan :D joulukin alkaa jo lähestyä, ihanaa! joulu on kyllä aivan ihastuttava aika vuodesta, tunnelma ihan katossa ja ruoka on herkullista. en edes malta odottaa ihanaa (mutta inhottavan lyhyttä) joululomaa, saa vain käpertyä peiton alle koko päiväksi hyvä kirja kädessä. mahtavaa!

meillekin päin saa tulla omia kuulumisiaan kertomaan, mutta mikään pakko ei ole ^-^ hyvää joulun odotusta tänne!

- JW

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

04.12.2018 10:29
Hei moi heikka! Luin sun päiväkirjaa ja toi Christmas tag oli mielenkiintoinen. Ja muutenkin stalkkaan sun kaikkia postauksia ihan hirveesti. Jostain syystä kun suntuubin etusivulla näkyy uus blogipostaus sulla, niin kun sitä klikkaa niin se menee takaisin vaan suntuubin etusivulle, ei päästä tulemaan suoraan tänne :( ärsyttävää.

Nimi: Vaeltaja
Kotisivut: http://kuiskaus.suntuubi.com

26.11.2018 00:51
Hei! Kyselit tuossa kaksi vuotta takaperin linkinvaihtoa :D Sivuni pyrkivät jälleen eloon, joten jos vielä kiinnostaa niin lähdetään ihmeessä linkinvaihtajiksi! Tulisithan ilmoittamaan sivuilleni jotta tiedän teidän olevan vielä aktiivinen sivusto?:)

Vastaus:

Vastailen sinne, aktivoidutaan aletaan täällä ;)

Nimi: JW
Kotisivut: http://gardyloo.suntuubi.com/

13.11.2018 21:35
moikka! kävisikö linkinvaihto runosivustoni gardyloon kanssa? ^-^

Vastaus:

Ehdottomasti! Vastailen sinne päin c;

Nimi: Akama
Kotisivut: http://kohtalonkynnet.boards.net/

03.11.2018 21:28
Heips! Tulin ilmoittelemaan, että meillä on tällä hetkellä menossa linkinvaihtojen siivous ja sen johdosta olen täällä liikkeellä. Jos olette vielä kiinnostuneita jatkamaan linkinvaihtoa kanssamme, ilmoittakaa tähän http://kohtalonkynnet.boards.net/thread/449/linkinvaihto vieraskirjaan, että haluatte jatkaa linkinvaihtoa kanssamme. Jos ette halua jatkaa linkinvaihtoa, jättäkää vastaamatta.

Hyvää talven jatkoa!

Vastaus:

Ehkä en ainakaan toistaiseksi jatka linkinvaihtoa, täällä kun aika vaihtelevasti ehdin pyöriä xd Mutta hyvää syksyä! (ei vielä ole talvi apuaaa)

Nimi: Akit4
Kotisivut: http://paperiviilto.suntuubi.com/

18.10.2018 00:23
Heissan!
Kiitos haasteesta, otin sen innolla vastaan :D Paperiviillon blogista voi nyt käydä lukemassa minun vastaukset tämän haasteen kysymyksiin.

Vastaus:

Kiitos tiedosta, pitääpä lukaista c:

Nimi: Pelkotuoksu
Kotisivut: http://saraliekki.suntuubi.com

17.10.2018 20:06
Hei, haasteeseenne on vastattu ;). Pelkotuoksu, eli minä tein haasteen, se löytyy Kohtalosta! Käy toki lukemassa, Tuhkatassukin varmasti tekee pian :D.

Vastaus:

Hei, mahtavaa kuulla! Pitääpä tulla lukaisemaan c:

Nimi: bam
Kotisivut: http://perhosefekti.suntuubi.com/

16.10.2018 23:17
hei linkinvaihtaja! päätin olla reipas ja tulla kertomaan kuulumisia, vaikka paljoa juoruttavaa en oikeen ookaan keksinyt.

aloitin tosiaan syyskuussa kirjottamaan vähän laajemmin blogia, ja se on lähtenyt ihan kivasti käyntiin, vaikka haenkin vielä aiheita postauksiin, ja opettelen kirjoittamaan tollasta "henkilökohtasempaa" tekstiä. sanotaan, että se toimii mulle sellasena kanavasysteeminä, jonne saan purettua kaikkea mitä tekee mieli kertoa! ja tykkään kirjottaa niitä näitä.

liian henk.kohtaseksi en tässä kirjeessä mene, mut jos kiinnostaa kuulla mun elämästä niin suosittelen blogin tarkkailua viikoittain! kirjottelen muutamia kertoja viikossa – miten ikinä ehdinkään.

suurin uutinen mulla on se, että oon aloittanut kirjottamaan jotain! kyseessä on englanninkielinen novelli, josta lisää mun uusimmassa blogipostauksessa (16.10.2018). writer's blockia kärsineenä on vaikea sanoa mitään tuotoksen laadusta, mutta mainittakoon, että mä yritän. ja jos jotain tältä elämältä oon oppinut, niin sen, että yrittänyttä ei laiteta x)

ihanaa syksyn jatkoa (ja spookya halloweenia!)
ensi kertaan,
bam

Vastaus:

Hei, onpa kiva kuulla sustaki linkinvaihtokirjeen muodossa!

Oon seurailluki uudempia postauksiasi, ihana huomata, miten oot aktivoitunu! Mun mielestä sun postaukset on ollu tosi hyviä, en oo huomannu tollasia ongelmia lukijana. Mahtava kuulla myös, että oot taas alkanu kirjottaa! Tärkeintä, että sulla on kivaa tehä sitä, ei sen laadun kanssa liian vaativa kannata olla ;)

Toivottavasti kuulen susta taas pian(vaikka blogisi kautta), hyvää syksyä!

©2018 Ajatusteni romukoppa - suntuubi.com