Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja

Kommentit ja palaute ovat tervetulleita :)

Mainokset kuuluvat mainoskirjaan

Chat

 

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Kresten
Kotisivut: http://inthisunstableworld.weebly.com/

15.07.2019 11:16
Hyvä linkinvaihtaja!

Suntuubin lopettamisen vuoksi myös Node of Scherzo lähtee juuriltaan kohti uusia seikkailuja, jotka kohdataan tästedes Weeblyn puolella uuden nimen turvin.
Muuton yhteydessä linkkarilistaa karsitaan, joten mikäli haluatte vielä jatkaa linkinvaihtoa, ilmoitattehan siitä uudessa osoitteessamme?

Ystävällisin kesäterveisin,
Kresten

Nimi: Krow
Kotisivut: http://futuretribes.wixsite.com/th-rpg/

12.06.2019 19:22
Hei!
Olette linkinvaihdossa Tulevaisuuden heimot -tarinaroolipelin kanssa. Vaihdoimme osoitettamme osoitteeseen: https://futuretribes.wixsite.com/th-rpg
Jos ette halua jatkaa linkinvaihtoa kanssamme, kertokaa toki siitä vieraskirjassamme.

Hyvää kesää.

Nimi: Ai
Kotisivut: http://chalinea.weebly.com/

06.05.2019 18:50
Hei! Tulin ilmoittamaan, että I Wonderland muuttaa edellisestä osoitteesta Suntuubin lopettamisen takia Weeblyyn. Haluaisin mielellään jatkaa linkinvaihtoa, mutta koska täällä ei näytä olleen aktiivisuutta kuukausiin, jätän sen nyt pois listaltani. Jos aktiivistutte taas (ja muutatte jollekin toiselle alustalle), tule uusille sivuille ilmoittamaan ja jatketaan linkinvaihtoa, jos vain haluat!

Nimi: Lintu/Aamusydän
Kotisivut: http://hopeaklaani.suntuubi.com/?cat=88

03.03.2019 23:45
Hyvä linkinvaihtolainen! Hopeaklaani on hyvin lyhyellä päivitys katkolla, ja voin taata että se on vain parin päivän, tai viikon tauko. (En tiedä pitääkö asiasta ilmoittaa vai ei, mutta päätimpä nyt mainita kohteliaana) • •

Viettäkää hyvää alkavaa hiirenkorvaa, valaiskoot tähtiklaani polkuanne, tai synkkä metsä, valitkoot tassusi hopean valossa oikean paikan!

Nimi: Ai
Kotisivut: http://iwonderland.suntuubi.com/

26.02.2019 18:30
Hola, linkinvaihtolainen!

Jonkisen aikaa taitaa olla siitä, kun viimeksi linkkarikirjettä kirjoitin, mutta tässäpä kerron nyt parin viime kuukauden kuulumisia täältä I Wonderlandista :D

Vuosi on lähtenyt nopeasti ja hyvin käyntiin, sekä ruudun sisä-, että ulkopuolella. Koulun kanssa on edetty tasaista tahtia, ja vaikka työmäärä tästä vain epäilemättä kevättä kohti kasvaa, olen tähän mennessä onnistunut sen kanssa tasapainoilemaan tarpeeksi hyvin (ja jos jotakin lukiosta olen oppinut, niin sen, että 'tarpeeksi' on jo ihan riittävästi). Kesäsuunnitelmat on jo onneksi jokseenkin selvillä, joten niitä ei tarvitse stressata... Ja sen takia olenkin onnistunut keskittymään elämään päivä kerrallaan ja tuntuu siltä, että olen nyt siinä 'hyvässä paikassa'. Eli sitten kun tästä alamäki lähtee, niin saan toivottavasti mielenrauhaa siitä, että olen ainakin joskus elämässäni ollut jonkun aikaa onnellinen ja iloinen, ja ehkä vielä joku kaunis päivä niin saattaa uudestaankin tapahtua.

I Wonderlandissa olen onnistunut porskuttamaan tasaista tahtia eteenpäin. Usein kaikki kirjoitusenergia menee jo siihen, että kirjoitan päivän kirjoitushaasteeseen edes jotakin lyhyttä, mutta sentään saan kirjoitettua. Toivottavasti saan pidettyä samaa tahtia yllä vielä sitten kirjoitushaasteen loputtuakin, mutta ainakin tiedän sitten, että minulle on mahdollista oikeasti kirjoittaa lähes joka toinen päivä ja mikä jottei useamminkin. Enää pari kuukautta jäljellä, ja mitä vähemmäksi aika menee, sitä innokkaammin odotan, että se olisi jo ohi. Ehkä eniten siksi, että 95% ideoista ja inspiraatiosta suuntautuu kaikkeen muuhun paitsi kirjoitushaasteeseen, mutta taas panostuksesta ja kirjoituksesta 95% on pakko käyttää kirjoittamaan 182,5 päivän kirjoitushaastetta. Mutta nyt kun tämä alkuvuosikin on mennyt niin äkkiä, niin eiköhän se vapauskin kohta koita...

Paljon harmittaa myöskin se, että en ole ehtinyt muilla sivuilla käydä melkein ollenkaan katselemassa tai lueskelemassa mitään. Viime kerrasta tuntuu olevan ikuisuus, mutta toivottavasti tilaisuus koittaa pian siihenkin.

Mutta vaikka en tällaista pikaista kirjettä kauempaa ehdi täällä käväisemään, tulkaapa ihmeessä I Wonderlandin puolelle huikkaamaan omia lopputalven/alkukevään kuulumisianne!

Niitä odotellen ja mukavaa kevättä toivotellen,
Ai

Nimi: bam
Kotisivut: http://perhosefekti.suntuubi.com/

22.02.2019 22:21
hei linkkari!

pyydän jälleen anteeksi hiljaisuutta, mutta koulukiireet ovat vieneet minut mennessään... loppu- ja alkuvuosi ovat muutenkin hulahtanut jotenkin aivan liian nopeasti – kohta on jo maaliskuu?! musta tuntuu, etten osaa ollenkaan elää hetkessä, minkä takia koulutöiden deadlinet ja kaiken maailman kissanristiäiset tuntuu menevän multa ihan ohi (tai sitten stressaamaan aivan liikaa).

olinpas kerrankin carpe diem -meiningillä liikenteessä, ja väsäsin perhosefektiin uuden ulkan ihan vaan koska teki mieli! siitä tuli melkoisen erilainen kun aikasemmin, mutta tykkään siitä! yheltä oon jo kuullut, että arial on "maailman kauhein fontti", mutta ite tykkään siitä. ku se on tolleen niin yksinkertainen. vähän niinku mä! :)

MUTTA on mulla muutakin ilmoitettavaa... mä nimittäin sain mun ekan novellin julkaistua! ei, se ei valitettavasti ole mun entinen projekti (josta aikaisemmassa linkkarikirjeessä puhuin), mutta sen lupaan julkaista kevään tullen. oon vaan ollut sen verran blockissa, että on ollut vaikea kirjottaa... en kuitenkaan enää – oon päässyt takasin vauhtiin!

siitä puheen ollen, mä oon vihdoin ja viimein päässyt eroon mun omituisesta writer's block -tilasta ja kroonisesta alemmuuskompleksista (jotenkin), koska mä oon alottanut taas kirjottamaan ja koodaamaan! teen projekteja lähinnä omaksi huviksi, mutta oon miettinyt jonkinlaisen portfolion tekemistä (jos joskus alkaisin tekemään web-suunnittelua ammatiksi?)

ei mulla oikeestaan sen enempää – kehotan vaan menemään lukemaan mun novellia (looking in the mirror) ja antamaan palautetta! se on tosi lyhyt ja jotenkin kauheen avonainen, mutta haluisin kuulla mitä mieltä ootte! :)

kevättä odotellen,
bam

Nimi: Nike
Kotisivut: http://nikee.altervista.org/alku.php/

23.01.2019 17:12
Hei, linkinvaihtaja!

Huhhuh, viimeisin päivitys mun sivulla näyttää olevan viimevuodelta! Jotenka, hyvää tätä vuotta! (vaikka vähintään helmikuuhun asti mä tuun kyllä kirjottamaan kaikkiin päivämääriin 2018!)

Uutta materiaalia mun sivuille ei ole tullut joten ymmärrän toki, jos mun sivu luokitellaan kuolleeksi/horroksessa olevaksi/not suitable for linkinvaihto. :) Muttamutta. Lukio on nyt se tämän hetken suuri sana. Olen nyt ensimmäistä vuottani lukiossa ja melko hyvätasoisessa sellaisessa ja aina niin tunnollisena oppilaana arvosanojeni lasku ja kaiken koulujutun vaikeutuminen ei ole hyvä yhdistelmä. Ehkä sen kanssa pitää vain oppia elämään. :D Stressitaso on kuitenkin noussut mulla huomattavasti ja ehkä en odota uuden kirjoituspiikin suomaa energiaa kirjoittaa Valtakuntaan...

Mutta, tule toki vastaamaan Valtakuntaan, jos tahdot ja ehdit. On aina mukava saada kirjeitä/viestejä (vaikkei oma edes linkkarikirjeiden kirjottelu oo hirveen hyvällä mallilla) ja kuulla kuulumisia! :)

~ Nike

Nimi: Trinity
Kotisivut: http://labyrinth.w2.fi/

22.01.2019 15:57
Hyvää alkanutta vuotta, linkinvaihtajat!

Siitä onkin jo pari kuukautta, kun viimeksi ilmaisin elossa olostani. Ei ollut tarkoitus ihan näin pitkää taukoa pitää, mutta jotenkin alkoi vain ahdistaa ja hävettää, mitä pidempi aika viime kerrasta oli. En tiedä miksi, se vain jotenkin aiheutti paineita. Mutta kuitenkin, nyt on saatu aikaiseksi palata taas elävien kirjoihin. Pahoitteluni siis tästä tauosta!

Tekisi mieli kirjoittaa jotain kirjaa, mutta ideat ovat jotenkin jäätyneet. Alkuun päästy pienesti juonen kanssa, mutta ei se siitä sen enempää etene. Joten siihen asti pidän Labyrintin lähinnä vain blogipuoleisena, ja koetan keksiä elämässä vastaantulevista asioista jotain inspiraation aiheita :D

En jotenkin vain osaa näitä linkkarikirjeitä hoitaa, mutta lähinnä tärkein on saatu sanottua, elikkä pahoittelut äkkinäisestä tauosta. Toivottavasti teillä on uusi vuosi alkanut hyvin ja asiat on reilassa yleisestikin :3

- Trinity

Nimi: Vaeltaja
Kotisivut: http://kuiskaus.suntuubi.com/

16.01.2019 17:28
Hei vaan rakkaat linkkarini!

Suntuubin puolella olen käynyt viimeksi niihin aikoihin, kun lähetin teille joulukuun kirjeeni . Hups. Luulin tosissani, että joululomalla olisin kerennyt ammentamaan luovuuttani ja jopa jakamaan sitä sivuilleni. Mutta ei. Luulen, että koska opiskelujeni lomassa olen päässyt kirjoittamaan niin paljon kaikenlaisia esseitä ja muita projekteja, että kirjoittaminen ei enää sitten lomalla niinkään napannut. Se on sääli, sillä oman tekstin luominen ja koulujuttujen kirjoittelu on kuitenkin niin eri asioita, eikä edes koulua varten tuotetut omat tekstit onnistu tyrehdyttämään luovuuttani jonka pitäisi päästä ulos.

Lomat lusittu ja paluu arkeen on palannut. Toisaalta niin hirveän ankeaa, toisaalta niin ihanaa. Vielä kun oppisi pikkuhiljaa löytämään tasapainon vapaa-ajan ja opiskelun lomasta. Ymmärrän toki, että ensimmäinen vuosi korkeakoulussa on ehkä omanlaista oppimista siihen.

Mitäpä tänne päin kuuluu?:) Uusi vuosi ja uudet kujeet? Haluaisin mielelläni kuulla vähän enemmänkin ehkä. Millainen oli sinun viime vuotesi ja mitä odotat tältä vuodelta? Ylipäätänsä anna tulla vaan kaikki mitä haluat kertoa. Tosissaan. Mitä sinulle kuuluu?

Palaamisiin taas!
Vaeltaja

Nimi: Houru
Kotisivut: http://slave.suntuubi.com/

06.01.2019 20:30
Tammikuu 2019

Missä sitä on taas oltu? No, milloin missäkin mutten missään nimessä ole unohtanut Slaven olemassaoloa tai teitä hyvät linkinvaihtajat. Olen käyttänyt aikaa uusien tarinoiden suunnitteluun ja toteuttamiseen, eikä sen vuoksi uutta julkaistavaa viime vuoden lopulla ollut ollenkaan. Pyrin nyt tekemään tähän muutoksen ja (toivottavasti) uutta materiaalia esiintyisi edes kerran kuukaudessa. No, anyway tästä on suunta vain ylöspäin! Hyvää alkanutta vuotta teille ystäväni.
- Houru

©2019 Ajatusteni romukoppa - suntuubi.com